Lista de produse a editurii: Editura Letras

Editura Letras publica autori romani debutanti sau consacrati. Publicam carti din orice domeniu.
Cartile sunt publicate atat in format tiparit cat si in format electronic (eBook).


Cartile publicate sunt distribuite de Piata de carte in librarii fizice, depozite de carte, retele de librarii, librarii online din tara si din strainatate, pentru a putea fi achizitionate si de cititorii romani din diaspora.

Pentru autori, Editura Letras ofera servicii de publicare carte tiparita, publicare eBook, redactare de carte, corectura, paginare, design de coperta atat pentru eBook-uri cat si pentru cartea tiparita.

La Letras procesul de publicare este simplu, iar serviciile sunt accesibile oricarui autor.

Pentru cartile tiparite tirajul minim este de 50 de exemplare. Tiparirea se face in conditii grafice deosebite. Pretul per exemplar porneste de la 6 lei, in functie de numarul de pagini al cartii si de finisaje.

Drepturile de autor ajung pana la 70%, in functie de canalul de distributie.

Pentru publicarea unei carti tiparite sau a unui eBook, contactati-ne pe mail: edituraletras@piatadecarte.com.ro  Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. 

Preturi mici de tipar si servicii de publicare de calitate.  

Preturile mici de tipar vi le putem oferi pentru ca anual tiparim volume mari de carte. Preturile serviciilor editoriale sunt avantajoase si de calitate pentru ca lucram cu colaboratori externi, cu experienta in activitatea de editare, redactare, corectura, design de coperta sau paginare. Pentru a pastra aceste preturi, serviciile noastre se desfasoara exclusiv online, iar consultatiile telefonice sunt reduse si se fac cu programare. In cazul in care doriti o consultatie telefonica, avem rugamintea sa ne trimiteti intrebarile dvs. si datele de contact pe mail. Veti fi contactat de editura. Multumim de intelegere si multa inspiratie. 

Va promitem ca in cel mai scurt timp cartea dvs. se va afla pe rafturile librariei pentru a putea fi cumparata de cititori.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Publicare carte tiparita sau eBook