Lista de produse a editurii: Zorio

Cine suntem?
Cativa scriitori, profesori si elevi din diferite orase ale tarii si din afara Romaniei de diferite varste, animati de o pasiune comuna: literatura pentru copii. Care, dupa opinia noastra, incepe sa fie din ce in ce mai putin cunoscuta, apreciata, promovata.

Ce dorim?
Sa punem bazele unui nou portal, literaturacopii.ro, care sa devina locul de intalnire al tuturor celor care iubesc literatura adevarata, cartile de valoare pe care autorii romani sau din alte spatii culturale le-au dedicat celor mici. Sa ne reintoarcem la personajele care ne-au mangaiat copilaria, sa uitam (macar pentru o vreme) de jocurile pe Internet, de spatiul virtual al calculatorului. Sa nu uitam cum arata si cum miroase o carte de curand scoasa din tipografie. Cat de frumos convietuiesc cuvintele pline de invataminte ale scriitorului cu ilustratiile minunate ale artistului desenator. Sa reinvatam sa iubim cartile si pe autorii lor.
In fine, sa-i descoperim pe micii scriitori, aflati acum pe bancile scolii, si sa ii invitam sa vina alaturi de noi. Sa publice aici primele creatii literare, de care vom fi mandri impreuna cu ei si cu dascalii lor.