Enzima miracol: Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani (ed. tiparita) Mareste
Pret redus!

-3%

Enzima miracol: Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani (ed. tiparita)

Autor: Dr. Hiromi Shinya

Pret: 28,13 lei 29,00 lei

AF-LIF-9786068309217

Nou

Dr. Hiromi Shinya

Descriere produs

Editura: Editura Lifestyle

 • ISBN: 9786068309217
 • Colectie: Citeste sanatos
 • Tip carte: Editie tiparita
 • Produs vandut de: Piata de Carte
 • An aparitie: 2013
 • Dimensiuni: 13x20
 • Nr pagini: 208
 • Tip coperta: brosata

In stoc


B B

Despre carte

Enzimele sunt cheia sanatatii tale. Afla de ce!
Un mega-bestseller in tara de origine a autorului, Japonia, cartea de fata prezinta teoria lui privind enzima sursa. In esenta, el identifica o enzima precursoare pe care organismul o transforma in enzimele specifice necesare pentru a sustine, mentine sau repara corpul si functiile sale. Adevaratul mesaj al cartii este: stilul de viata este fundamental pentru sanatate. Publisher’s Weekly

DR. SHINYA, gastroenterolog de renume mondial, si-a petrecut viata efectuand cercetari empirice pe subiectul digestiei umane. A produs o revolutie in medicina descoperind enzima fundamentala miraculoasa. In cartea de fata autorul ne explica pe larg cum functioneaza enzimele si cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viata necorespunzator.
Ne este perfect la indemana sa fim plini de viata si sanatosi, de indata ce intelegem care este cheia codului vietii, si anume, factorul enzimatic.

Citind cartea de fata, vei afla:

* Cum sa arati mai tanar si sa intarzii imbatranirea
* Cum sa-ti intaresti sistemul natural de aparare al organismului
* Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani
* Conceptii gresite legate de multe tendinte alimentare
* De ce consumul de lactate poate provoca osteoporoza
* Relatia inseparabila dintre corpul omenesc si pamant
* Cum activeaza dragostea sistemul imunitar.

Urmand recomandarile doctorului Shinya vom scadea in greutate, vom fi in forma, vom economisi bani si ne vom bucura de o viata indelungata si sanatoasa.


Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind si la proiectarea instrumentului folosit in acest tip de operatii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el, s-au numarat presedinti de tari, prim-ministri, staruri de film, muzicieni celebri. In prezent, este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York si seful Unitatii de Chirurgie Endoscopica de la Centrul Medical Beth Israel.

Despre autor

Hiroma Shinya este bun cunoscator al campului chirurgiei colonoscopice (tehnica Shinya). El a efectuat prima chirurgie non-invaziva a colonului. Folosind propria inventie a colonoscopului, a descoperit abilitatea de a examina si opera colonul fara incizie abdominala.

Dr. Shinya este Profesor de Chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein si seful sectiei de endoscopie a spitalului Beth Israel Hospital in New York , si de asemanea un consilier pentru Spitalul Maeda si Clinica Gastrointestinala Hanzomon in Japonia. Nascut in Japonia, Dr. Shinya a primit educatia medicala atat in Japonia cat si in Statele Unite.

Dr. Shinya, acum trecut de 70 de ani, continua o practica zilnica a medicinii, petrecand jumatate din fiecare an in New York si cealalta jumatate in Tokyo. El este cel mai faimos doctor japonez si trateaza membrii familiei regale japoneze si oficialii…Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Enzima miracol: Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani (ed. tiparita)

Enzima miracol: Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani (ed. tiparita)

De acelasi autor:

  30 alte produse în aceeași editură:

  Previous
  Next

  Produse ale aceluiasi vanzator