Raftul de cultură generală---ARHITECTURA, vol 1 (second hand)

Autor:

Pret: 15,00 lei

Folosit

Descriere produs

Editura: Litera International

  • ISBN: 978-973-675-808-9
  • Colectie: Raftului de Cultura Ge­­nerala- ed Litera
  • Produs vandut de: vio
  • An aparitie: 2010
  • Dimensiuni: 180x235
  • Nr pagini: 170
  • Tip coperta: Cartonata (hardcover)

Atentie: Ultimul articol in stoc!


B B

Despre carte

Cele trei volume din Arhitectura reprezinta o incursiune cronologica prin cele zece epoci fundamentale din istoria arhitecturii si ofera informatii despre stilurile arhitectonice, biografiile marilor arhitecti si descrieri amanuntite ale capodoperelor lor, de la misterioasele piramide la templele antice, de la impresionantele catedralele gotice si renascentiste la zgarie-norii si noile constructiile futuriste contemporane.

Primul volum, “Din Preistorie la Renasterea timpurie”, acopera evolutia de la incipientele case si adaposturi din lemn, chirpici, stuf sau piatra la orase, fortarete sau alte constructii monumentale >> temple, palate, piramide, megaliti, teatre sau biserici: Ziguratele sumeriene, Palatele din Ninive, Marile Piramide de la Giseh, Partenonul si Templele din Acropole, Colosseumul, Panteonul, Biserica Hagia Sophia din Constantinopol (Istambul) si pana la la catedralele si abatiile germanice iar apoi gotice.

Nota pentru cumparator: Acest produs / serviciu este vandut si livrat de Vio, vanzator pe Piatadecarte.net. Intreaga responsabilitate pentru descrierea produsului / serviciului apartine vanzatorului. Vezi conditiile de livrare si plata ale vanzatorului.

Vio
Raftul De Carte
personal/posta
5ron colet postal/gratuit personal

Lasa o apreciere

Raftul de cultură generală---ARHITECTURA, vol 1 (second hand)

Raftul de cultură generală---ARHITECTURA, vol 1 (second hand)

Volumul 1 (10) - Din Preistorie la Renasterea timpurie

2 alte produse în aceeași editură:

Produse ale aceluiasi vanzator