Raftul de cultură generală---ARHITECTURA, vol 2 (second hand)

Autor:

Pret: 15,00 lei

Folosit

Descriere produs

Editura: Litera International

  • ISBN: 978-973-675-808-9
  • Colectie: Raftului de Cultura Ge­­nerala- ed Litera
  • Produs vandut de: vio
  • An aparitie: 2010
  • Dimensiuni: 180x235
  • Nr pagini: 170
  • Tip coperta: Cartonata (hardcover)

B B

Despre carte

 

Cele trei volume din Arhitectura reprezinta o incursiune cronologica prin cele zece epoci fundamentale din istoria arhitecturii si ofera informatii despre stilurile arhitectonice, biografiile marilor arhitecti si descrieri amanuntite ale capodoperelor lor, de la misterioasele piramide la templele antice, de la impresionantele catedralele gotice si renascentiste la zgarie-norii si noile constructiile futuriste contemporane.

 

Volumul „De la apo­geul Renasterii pana in sec. XIX”. In a doua ju­matate a secolului al XVI-lea, Parisul devine centrul dezvoltarii arhitecturii franceze. Barocul, stil arhitectural plin de dinamism si culoare, s-a ras­pandit pana in secolul XVIII in intreaga Eu­ropa. Secolele XVII si XVIII au insemnat in­toar­cerea la clasicism. Noul stil a adus inovatii cons­tructive, precum cupolele ranforsate si nu­cle­ele interioare, care su­pli­men­tau rezistenta cla­di­rilor. 

Arhitectura secolului XIX a fost influentata in mare masura de orien­tarile mai vechi si de stilurile straine, exotice, care au fost adaptate noilor tehnologii. École des Beaux Arts din Paris a exercitat o influenta covarsitoare asupra ar­hi­tec­tilor perioadei. 

Nota pentru cumparator: Acest produs / serviciu este vandut si livrat de Vio, vanzator pe Piatadecarte.net. Intreaga responsabilitate pentru descrierea produsului / serviciului apartine vanzatorului. Vezi conditiile de livrare si plata ale vanzatorului.

Vio
Raftul De Carte
personal/posta
5ron colet postal/gratuit personal

Lasa o apreciere

Raftul de cultură generală---ARHITECTURA, vol 2 (second hand)

Raftul de cultură generală---ARHITECTURA, vol 2 (second hand)

Volumul face parte din colectia ARHITECTURA (evolutie, stiluri, personalitati)

Volumul 2 (11)- „De la apo­geul Renasterii pana in sec. XIX”

2 alte produse în aceeași editură:

Produse ale aceluiasi vanzator