Calea usoara catre succes. Seminar sustinut de Marc Allen (audiobook, CD mp3) Mareste
Pret redus!

-5%

Calea usoara catre succes. Seminar sustinut de Marc Allen (audiobook, CD mp3)

Autor: Marc Allen

Pret: 67,83 lei 71,40 lei

ACT-9786069131688

Nou

Marc Allen

Descriere produs

Editura: Editura Act si Politon

  • ISBN: 9786069131688
  • Tip carte: Audiobook
  • Produs vandut de: Piata de Carte
  • Dimensiuni: 14x19
  • Tip coperta: cartonata

In stoc


B B

Despre carte

Acest curs a fost dezvoltat pe durata câtorva zeci de ani prin intermediul a sute de workshopuri. Lecțiile includ fiecare principiu și exercițiu de care aveți nevoie pentru a vă crea o viață prosperă și împlinită, cu ușurință. Cursul prezintă atât filosofia necesară îmbunătățirii calității vieții, cât și instrumentele specifice pentru dobândirea succesului în tot ceea ce doriți și iubiți să faceți.

Informațiile din audiobook sunt flexibile și se adresează oricărui tip de personalitate, astfel încât să vă puteți structura propriul plan către succes, bazându-vă pe visurile și aptitudinile dumneavoastră. Mii de oameni au urmat deja acest curs și au utilizat materialul pentru a-și duce stilul de viață la un alt nivel și a manifesta cariera pe care o visau – într-o manieră ușoară, relaxată și sănătoasă, fiecare în ritmul său, pentru binele suprem al tuturor.

Marc Allen este autor și președinte al New World Library, publicație pe care a înființat-o în 1977 împreună cu Shakti Gawain. De asemenea, este cunoscut și ca muzician și compozitor. A lansat cinci albume la Watercourse Media, casă de producție al cărei co-fondator este alături Sky Canyon și Robert Powell. Locuiește în statul american California și, prin intermediul fundației Brazil Hope ajută copiii nevoiași din Brazilia.

Despre autor
Marc Allen este un autor si un speaker cunoscut la nivel global pentru cartile sale si pentru literatura sa motivationala. Printre cartile sale amintim "Visionary Business: An Entrepreneur's Guide to Success", in care impartaseste viziunile si principiile sale despre business, si "A Visionary Life", care ramane una dintre cele mai importante carti despre satisfactia personala. A mai publicat si "The Ten Percent Solution: Simple Steps to Improve Our Lives and the World" si un CD audio foarte cunoscut numit "Stress Reduction and Creative Meditations".Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Calea usoara catre succes. Seminar sustinut de Marc Allen (audiobook, CD mp3)

Calea usoara catre succes. Seminar sustinut de Marc Allen (audiobook, CD mp3)

De acelasi autor:

  • Cel mai mare secret dintre toate (audiobook)
  • Cel mai mare secret dintre toate (ed. tiparita)

30 alte produse în aceeași editură:

Previous
Next

Produse ale aceluiasi vanzator