Tu esti solutia. O aventura AO (audiobook, CD mp3) Mareste
Pret redus!

-5%

Tu esti solutia. O aventura AO (audiobook, CD mp3)

Autor: Mark Victor Hansen, Bill Froehlich

Pret: 58,52 lei 61,60 lei

ACT-9786068637945

Nou

Mark Victor Hansen, Bill Froehlich

Descriere produs

Editura: Editura Act si Politon

  • ISBN: 9786068637945
  • Tip carte: Audiobook
  • Produs vandut de: Piata de Carte
  • Dimensiuni: 14x19
  • Tip coperta: cartonata

In stoc


B B

Despre carte

TU EȘTI SOLUȚIA

Mark Victor Hansen și Bill Froehlich anticipează că Tu ești soluția. O aventură AO (U R The Solution. An AO Adventure) este, fără echivoc, „cartea cea mai edificatoare, mai incitantă pentru gândire, mai provocatoare pentru minte și mai dezbătută pe care ați citit-o vreodată.”Act si Politon vă oferă posibilitatea de a asculta această carte, în format audiobook (CD MP3), în lectura actorului Cosmin Șofron.

Ascultând acest audiobook, în limba română, veți participa la aventura suprarealistă a doi copii inocenți, Ashley și Brian, care s-au rătăcit și încearcă să-și găsească drumul spre casă. Cei doi copii experimentează tot felul de încercări inițiatice care îi ajută să conștientizeze că harta cu drumul spre casă se află în ei înșiși și că soluția se află în interior. Personajul mistic pe nume AO, îi provoacă pe copii cu o serie de întrebări care îi pun pe gânduri, îi inspiră prin oportunitățile și posibilitățile care apar pe parcursul drumului spre casă.

Principiile acestei fabule sunt pragmatice și practice și se pot conecta cu experiența voastră umană de zi cu zi. Ideea acestui audiobook este că Aventura AO nu reprezintă doar o simplă fabulă, ci este mentalitatea pentru a vă crea o nouă și reîmprospătată realitate.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Tu esti solutia. O aventura AO (audiobook, CD mp3)

Tu esti solutia. O aventura AO (audiobook, CD mp3)

De acelasi autor:

  • Tu esti solutia (ed. tiparita)

30 alte produse în aceeași editură:

Previous
Next

Produse ale aceluiasi vanzator