Crede-ma, te mint! Confesiunile unui manipulator media (audiobook, CD mp3) Mareste
Pret redus!

-5%

Crede-ma, te mint! Confesiunile unui manipulator media (audiobook, CD mp3)

Autor: Ryan Holiday

Pret: 67,83 lei 71,40 lei

ACT-9786069131701

Nou

Ryan Holiday

Descriere produs

Editura: Editura Act si Politon

 • ISBN: 9786069131688
 • Tip carte: Audiobook
 • Produs vandut de: Piata de Carte
 • Dimensiuni: 14x19
 • Tip coperta: cartonata

In stoc


B B

Despre carte

Acest curs a fost dezvoltat pe durata câtorva zeci de ani prin intermediul a sute de workshopuri. Lecțiile includ fiecare principiu și exercițiu de care aveți nevoie pentru a vă crea o viață prosperă și împlinită, cu ușurință. Cursul prezintă atât filosofia necesară îmbunătățirii calității vieții, cât și instrumentele specifice pentru dobândirea succesului în tot ceea ce doriți și iubiți să faceți.

Informațiile din audiobook sunt flexibile și se adresează oricărui tip de personalitate, astfel încât să vă puteți structura propriul plan către succes, bazându-vă pe visurile și aptitudinile dumneavoastră. Mii de oameni au urmat deja acest curs și au utilizat materialul pentru a-și duce stilul de viață la un alt nivel și a manifesta cariera pe care o visau – într-o manieră ușoară, relaxată și sănătoasă, fiecare în ritmul său, pentru binele suprem al tuturor.

Marc Allen este autor și președinte al New World Library, publicație pe care a înființat-o în 1977 împreună cu Shakti Gawain. De asemenea, este cunoscut și ca muzician și compozitor. A lansat cinci albume la Watercourse Media, casă de producție al cărei co-fondator este alături Sky Canyon și Robert Powell. Locuiește în statul american California și, prin intermediul fundației Brazil Hope ajută copiii nevoiași din Brazilia.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Crede-ma, te mint! Confesiunile unui manipulator media (audiobook, CD mp3)

Crede-ma, te mint! Confesiunile unui manipulator media (audiobook, CD mp3)

De acelasi autor:

  30 alte produse în aceeași editură:

  Previous
  Next

  Produse ale aceluiasi vanzator