Cum l-am invins pe Dracula (ed. tiparita) - Nicole Dutu

Autor: Nicole Dutu

Pret: 48,00 lei

LIB-9786068814254

Nou

Nicole Dutu

Descriere produs

Editura: Libris Editorial

 • ISBN: 9786068814254
 • Tip carte: Editie tiparita
 • Produs vandut de: Piata de Carte
 • An aparitie: 2017
 • Dimensiuni: 13x20
 • Nr pagini: 457
 • Tip coperta: brosata

B B

Despre carte

Carismaticul ofiter de politie Mihail Verbitchi pleaca intr-o misiune intr-un oras din Transilvania pentru a investiga disparitia trupului inhumat al tinerei Magdalena Boicescu, sotia unui reputat profesor. Acuzatiile planeaza asupra profesorului banuit ca si-ar fi omorat sotia din gelozie, dar cercul suspectilor se mareste pe masura ce capitanul Verbitchi isi desfasoara ancheta. Ceea ce ajunge sa descopere ii zguduie din temelii intregul sistem de valori. Bine ascuns in spatele unei false identitati, adevaratul vinovat este ros de o dragoste care a traversat veacurile. Oare Mihail Verbitchi va face fata provocarii?

O intriga politista cu elemente de supranatural in rama unui roman istoric, cartea reuneste cinci povesti de dragoste, urmarind obsesia controversatului, dar seducatorului personaj Dracula pentru femeia iubita, obsesie care infrunta spatiul si veacurile.

Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila. Dupa licenta in actorie, atrasa de literatura, a inceput sa scrie teatru. A debutat cu o piesa pusa in scena de Radu Afrim, a urmat apoi o nominalizare la Premiile UNITER, iar pasiunea pentru scris a facut-o sa urmeze studii de Literatura universala si comparata la Universitatea Bucuresti. A absolvit masterul de Scriere creativa la City University Londra, unde a avut sansa de a studia cu autori recunoscuti, apreciati prin importante premii literare. 
A lucrat ca reporter si prezentatoare de stiri si a interpretat o serie de roluri in film si televiziune. 
Cum l-am invins pe Dracula este romanul sau de debut.


Fragment din carte:


 Insa cu o sfortare supraomeneasca, m-am desprins si am tipat in romaneste, cat m-au tinut plamanii: ,,Fugi!” N-am mai avut timp sa ma uit la ea, sa-i vad reactia, sa privesc ce face ea, stiu doar ca in clipa in care am strigat ,,Fugi!”, am rupt-o la goana, mancand pamantul. 
       Indemnul nu era pentru ea. Nu i-am strigat ei, ci mi-am strigat mie, i-am strigat constiintei mele de om. Am alergat mile intregi, haite de caini urmarind-ma, am cazut in noroaiele din mahalalele Balat si Ayvansaray, blestemandu-mi zilele si Creatorul. Nu intelegeam de ce mi-o adusese in cale, daca n-o puteam avea. Isi batea, in continuare, joc de mine. Dumnezeu, Diavolul, oricare ar fi fost creatorul meu, aducandu-mi-o din nou pe Ilona in forma asta, nu facea decat sa-mi perpetueze suferinta. Eram in Infern. Realizam, abia atunci, pe de-a-ntregul, drama situatiei mele, si mi-am dorit sa dispar.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Cum l-am invins pe Dracula (ed. tiparita) - Nicole Dutu

Cum l-am invins pe Dracula (ed. tiparita) - Nicole Dutu

De acelasi autor:

  30 alte produse în aceeași editură:

  Previous
  Next

  Produse ale aceluiasi vanzator