IMPORTANT, când faceți comenzi de pe telefonul mobil
Dacă vă este greu să faceți comanda de pe telefonul mobil, online, sau nu reușiți din cauza unei conexiuni slabe de internet, aveți variantele: 

  • să sunați la tel. 021 367 5228 sau 0787 708 844
  • să trimiteți comanda pe mail comenzi@piatadecarte.com.ro cu nume complet, adresa de livrare, numar de tel. si cartile dorite.


Modalitati de plata si livrare

  • Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON.
  • Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.
  • Expeditia se poate face prin posta sau curier rapid.
  • Livrarea produselor care se afla in stoc dureaza intre 2 si 6 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii telefonice sau prin e-mail, exclusiv in week-end si sarbatori legale, respectiv 2-6 zile de la data confirmarii platii, in cazul in care se alege metoda de plata cu cardul online, sau prin depunere numerar / OP.

 

Costuri livrare:
Bucuresti: 10 lei, prin FAN CURIER, la plata cu card
Bucuresti: 13 lei, prin FAN CURIER, la plata ramburs
Provincie: 14 lei, prin FAN CURIER, in localitatile fara km suplimentari. Puteti consulta lista aici
Provincie: 14 lei, prin Posta Romana, la plata ramburs
De asemenea, pentru expeditiile la destinatii pentru care Fan Courier taxeaza kilometri exteriori parcursi, nu este acceptata metoda de plata prin ramburs, contravaloarea comenzii si a transportului urmand a fi achitate in avans, prin OP / depunere numerar sau plata cu card. Daca nu doriti acest lucru, expeditia se va face prin Posta Romana.


Facturare. In atentia persoaneleor fizice: Pentru eliberarea facturii fiscale, va sunt solicitate datele personale, conform legii, inclusiv CNP-ul care se trece pe factura. Va multumim pentru intelegere.