1. Am publicat o carte la o editura. As dori sa o retiparesc la dvs.  Am nevoie de un alt ISBN?
Da, intrucat este vorba despre o alta editie, aveti nevoie de un nou ISBN.

2. Daca public o carte tiparita si un eBook, si solicit serviciul de design de coperta trebuie sa achit doua servicii de design?
Nu, in acest caz achitati doar serviciul de design pentru coperta cartii tiparite. Pentru eBook se va folosi coperta 1 a cartii tiparite.

3. Doresc sa-mi faceti o coperta cu o anumita imagine. Nu stiu cine este autorul imaginii, asa ca nu detin drepturile respectivei imagini. Ce fac in acest caz?
Din pacate va trebui sa va obisnuiti cu ideea ca nu puteti folosi respectiva imagine si sa gasiti o imagine pe care o puteti cumpara. Va vom pune la dispozitie un set de imagini potrivite, cu drepturi de autor, astfel incat sa respectati dreptul de proprietate pentru imaginea respectiva.

4. eBook-ul meu se va putea vinde si in Europa si in SUA?
Da, eBook-ul dvs. se va vinde in toata lumea. Va putea fi achizitionat din orice tara si de pe orice continent.

5. Doresc sa-mi public volumul de poezie in format eBook, dar nu ma descurc sa il paginez. Am urmat indicatiile dvs. dar imi fug randurile si mi se schimba paginile. Recunosc, sunt o persoana atehnica. 
Avem rugamintea sa ne trimiteti manuscrisul asa cum l-ati paginat. Daca modificarile pe care le avem de facut sunt minime, nu trebuie sa mai platiti nimic in plus.

6. Am publicat un roman in urma cu 10 ani. As vrea sa-l retiparesc, dar nu mai am documentul electronic. Ma puteti ajuta cu culegerea textului?
Da, va putem ajuta, daca aveti cel putin un exemplar tiparit. 

7. Am o carte pe care am publicat-o de curand. Editura nu publica si eBook-uri. Doresc sa public varianta eBook la dumneavoastra. Este de ajuns daca va trimit PDF-ul cartii? 
Da, se poate si asa, numai ca ar fi mai indicat sa ne trimiteti masterul cartii (documentul de lucru, inaintea transformarii in PDF), pentru a-l putea transforma in format ePub. Cititorii de eBook-uri prefera formatul ePub, intrucat pot mari scrisul oricat doresc si pot citi cartea de pe orice dispozitiv/aplicatie.

8. Daca tiparesc 500 de exemplare, voi fi in toate librariile din tara?
Nu, cartea dvs. nu va fi in toate librariile din tara, ci doar in librariile care vor fi interesate de achizitia ei. Veti beneficia, probabil, de un numar mai mare de librarii in care va fi distribuita cartea. 

9. Cartea mea este de forma patrata, 21x21 cm. De ce are acelasi pret cu o carte in format A4?
Pentru aceasta dimensiune se foloseste o coala A4, care are dimensiunea de 21x29,7cm. Pentru realizarea formei patrate pe care o doriti, coala A4 este taiata in forma patrata si rezulta o pierdere de 21x8,7cm. Dvs. suportati aceasta pierdere. Sfatul nostru este sa repaginati cartea in format 13x20 sau A5 (14,85x21) si veti face o mare economie. Pretul de productie al cartii va fi la jumatate.

10. O coperta alb-negru este mai ieftina decat o coperta color?
Pretul unei coperte alb-negru este mai mic decat pretul unei coperte color, daca se foloseste acelasi negru (K100) care s-a folosit la tiparirea interiorului. Dar acest negru este destul de sters pentru o coperta. Credem ca de fapt doriti un negru intens, care se numeste negru de policromie (CMYK). Si atunci pretul copertei alb-negru e acelasi cu pretul copertei color. Sfatul nostru este sa alegeti negrul de policromie.