Harry Potter si copilul blestemat - piesa in doua parti (ed. tiparita) Mareste
Pret redus!

-3%

Harry Potter si copilul blestemat - piesa in doua parti (ed. tiparita)

Autor: J.K. Rowling

Pret: 42,68 lei 44,00 lei

AF-ARTHUR-7896067880731

Nou

J.K. Rowling

Descriere produs

Editura: Editura Arthur

 • ISBN: 7896067880731
 • Tip carte: Editie tiparita
 • Produs vandut de: Piata de Carte
 • An aparitie: 2017
 • Dimensiuni: 15x23
 • Nr pagini: 458
 • Tip coperta: cartonata

In stoc


B B

Despre carte

Bazată pe o nouă poveste originală de J.K. Rowling, John Tiffany şi Jack Thorne, Harry Potter şi copilul blestemat este o nouă piesă semnată de Jack Thorne. Este a opta poveste din seria Harry Potter şi prima jucată oficial pe scenă. Premiera mondială a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest volum conține scenariul repetiției cu public și ne invită să luăm parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor şi familiei lui.

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor. 

În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată. Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi.

 

Despre autori:

J.K. Rowling este autoarea celor şapte romane din seria Harry Potter, a trei cărţi inspirate din lumea Harry Potter publicate în scopuri caritabile, precum şi a romanului pentru adulţi Moarte subită. Sub pseudonimul Robert Galbraith a scris romanele poliţiste din seria Cormoran Strike

J.K. Rowling debutează acum ca scenaristă şi este producătoarea filmului Animale fantastice şi unde le poți găsi, care va fi lansat în noiembrie 2016.

Jack Thorne scrie pentru teatru, film, televiziune şi radio. Este autorul pieselorHope şi Let the Right One In, printre multe altele. Printre scenariile de film scrise de el se numără War Book şi The Scouting Book for Boys, iar pentru televiziune a scris Don't Take My Baby, care a câştigat premiul BAFTA, The Fades şi seria This Is England. În prezent lucrează la adaptarea trilogiei lui Philip Pullman, Materiile întunecate, pentru BBC.

John Tiffany a câştigat numeroase premii pentru munca lui de regizor, atât de la teatre din West End, cât şi de pe Broadway. Printre piesele regizate de el se numără Menajeria de sticlăMacbethBacanteleLet the Right One In şi Black Watch. Este director asociat al Teatrului Royal Court şi a fost director asociat al National Theatre of Scotland din 2005 până în 2012.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Harry Potter si copilul blestemat - piesa in doua parti (ed. tiparita)

Harry Potter si copilul blestemat - piesa in doua parti (ed. tiparita)

De acelasi autor:

 • Harry Potter (volumele 1,2,3, pachet) - (ed. tiparita)
 • Harry Potter si camera secretelor (ed. tiparita)
 • Harry Potter si camera secretelor (ed. tiparita)
 • Harry Potter si Ordinul Phoenix (ed. tiparita) - J.K. Rowling
 • Harry Potter si piatra filosofala (ed. tiparita)

30 alte produse în aceeași editură:

Previous
Next

Produse ale aceluiasi vanzator