Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (audiobook, CD mp3) Mareste
Pret redus!

-5%

Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (audiobook, CD mp3)

Autor: Dr. Wayne W. Dyer

Pret: 32,30 lei 34,00 lei

ACT-9786068739694

Nou

Dr. Wayne W. Dyer

Descriere produs

Editura: Editura Act si Politon

 • ISBN: 9786068739694
 • Tip carte: Audiobook
 • Produs vandut de: Piata de Carte
 • An aparitie: 2016
 • Dimensiuni: 14x19
 • Tip coperta: cartonata

In stoc


B B

Despre carte

„De-a lungul ultimelor trei decenii, mi s-a cerut adesea sa tin cuvantari pe la licee si facultati. Cititorii mei ma incurajeaza frecvent sa ma adresez tinerilor adulti care se imbarca in calatoria catre maturitate si sa le ofer «secretele» mele pentru a fi plini de succes si fericiti.” (Wayne W. Dyer)
Dr. Dyer a constatat ca majoritatea cartilor de acest fel pun accentul pe importanta muncii asidue, dedicarii, realizarii de planuri financiare, strategiilor relationale, alegerii carierei potrivite, ascultarii varstnicilor, respectului fata de reguli etc. Acestea sunt sfaturi bune si cu siguranta ii ajuta pe cei care aleg sa asculte de aceasta intelepciune si sa o aplice. Din experienta sa insa, Wayne W. Dyer se intreaba: „Si asta-i tot?”
Astfel, prezentul audiobook este conceput cu speranta ca va va ajuta sa evitati acele sentimente de inadecvare si sa simtiti pacea lui Dumnezeu, care defineste cu adevarat succesul. Ascultati aceste secrete cu inima deschisa.

DURATA: 2 ORE SI 39 DE MINUTE
Lectura: Nae Alexandru

Despre autor
Dr. Wayne Dyer (n. 10 mai 1940, Detroit, Michigan -- d. 29 august 2015, Comitatul Maui, Hawaii) a fost un psiholog, educator si scriitor american. In 1976 a publicat cartea Zonele tale eronate (Your Erroneous Zones) care s-a vandut in peste 30 milioane de exemplare. Este unul dintre cei mai celebri autori si conferentiari americani pe teme ,,motivationale". De altfel, multa lume il considera ,,parintele motivatiei" si totodata initiatorul miscarii de ,,self-development" sau ,,self-empowerment" (autodezvoltare psihologica) din SUA.

Dyer, care detine un doctorat in consiliere si psihoterapie obtinut la universitatea Wayne State, a statului Michigan, a predat la universitatea St. John's din New York si spitalul universitar din cadrul Cornell University Medical College. Pe langa activitatea sa de conferentiar si profesor, este autorul a peste 20 de carti si articole de…Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (audiobook, CD mp3)

Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (audiobook, CD mp3)

De acelasi autor:

 • 101 Cai de a-ti transforma viata - ed. 2 (audiobook)
 • Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (ed. tiparita)
 • Dorinte implinite (audiobook)
 • Exista o solutie spirituala pentru orice problema (audiobook, CD mp3)
 • Exista o solutie spirituala pentru orice problema (ed. tiparita)

30 alte produse în aceeași editură:

Previous
Next

Produse ale aceluiasi vanzator