Tu esti placebo. Cum sa iti transformi mintea in materie (audiobook, CD mp3) Mareste
Pret redus!

-5%

Tu esti placebo. Cum sa iti transformi mintea in materie (audiobook, CD mp3)

Autor: Joe Dispenza

Pret: 128,16 lei 134,90 lei

ACT-9786068637709

Nou

Joe Dispenza

Descriere produs

Editura: Editura Act si Politon

  • ISBN: 9786068637709
  • Tip carte: Audiobook
  • Produs vandut de: Piata de Carte
  • Dimensiuni: 14x19
  • Tip coperta: cartonata

In stoc


B B

Despre carte

Act si Politon vă propune Tu ești placebo (You Are The Placebo), de Joe Dispenza, în format audiobook. Lectura în limba română a actorului Cosmin Șofron, vă va purta pe durata a 14 ore și 28 de minute, printr-o explorare a istoriei și psihologiei efectului placebo și chiar mai mult decât atât. Autorul se întreabă: „Este posibil să învățăm despre principiile placebo și fără a ne baza pe o medicamentație, să se producă aceleași schimbări interne pentru sănătate și în cele din urmă pentru viață?” Cartea audio conține, la final, două meditații. Prima: „Cum să schimbi două credințe și percepții”, iar cea de-a doua: „Cum să schimbi o credință și o percepție.”

Meditația 1 „Cum să schimbi două credințe și percepții” și Meditația 2 „Cum să schimbi o credință și o percepție” pe care le găsiți pe site-ul nostru și separat sunt incluse integral în acest audiobook.

Joe Dispenza pune în discuție, de la început, câteva dintre lucrurile pe care nu le veți găsi în acest audiobook. Nu veți asculta despre etica folosirii substanțelor placebo în tratamentul medical. Există controverse în legătură cu corectitudinea morală a administrării de substanțe inactive pacienților care nu fac parte dintr-un studiu medical. Tu ești placebo își propune să vă ofere controlul pentru a crea propria voastră schimbare, și nu să stabilească dacă este sau nu în regulă ca alți oameni să vă amăgească pentru a face această schimbare.

Despre autor
Joe Dispenza a studiat biochimia la Universitatea Rutger din New Brunswick, New Jersey si este licentiat in stiinta cu specializarea in Neurostiinta. A primit tilul de Doctor Chiropractor la Universitatea din Atlanta, Georgia, unde a absolvit cu magna cum laude. Acum este si un binecunoscut autor de carti motivationale si de dezvoltare personala.

Dawson Church, despre Joe Dispenza si cartea motivationala You are the placebo: „El ia stiinta mai in serios decat cei mai multi oameni de stiinta, iar in aceasta carte fascinanta extrapoleaza cele mai recente descoperiri in epigenetica, neuroplastie si psihoneuroimunologie ajungand la concluzia logica . Aceasta concluzie este una fascinanta. Tu, ca orice alta fiinta umana, iti modelezi creierul si corpul in functie de gandurile pe care le gandesti, de emotiile pe care le simti, de intentiile pe care le ai si de…Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Tu esti placebo. Cum sa iti transformi mintea in materie (audiobook, CD mp3)

Tu esti placebo. Cum sa iti transformi mintea in materie (audiobook, CD mp3)

De acelasi autor:

  • Antreneaza-ti creierul!: Strategii si tehnici de transformare mentala (ed. tiparita)
  • Tu esti placebo - Meditatia 1 (audiobook)
  • Tu esti placebo - Meditatia 2 (audiobook)
  • Tu esti placebo: Cum sa iti transformi mintea in materie, facand-o sa conteze (ed. tiparita)

30 alte produse în aceeași editură:

Previous
Next

Produse ale aceluiasi vanzator