Intrebarile adolescentei (ed.tiparita) Mareste
Pret redus!

-10%

Intrebarile adolescentei (ed.tiparita)

Autor: Olivia Chris

Pret: 31,50 lei 35,00 lei

LETRAS-97800000000000

Nou

Olivia Chris

Produsul nu mai este in stoc


Despre carte

Momentan puteti achizitiona doar varianta eBook a acestei carti de aici: SmashwordsBarnes & NobleScribdKOBO

“Intrebarile adolescentei”  este o provocare.  Este instrumentul care iti va schimba modul de gandire a deciziilor.  Cartea doreste sa transmita un mesaj pentru toate fetele: fiti constiente de valoarea voastra, iubiti-va si nu fiti masa pentru baieti. Modelati-va viitorul sexual prin informare!

Stilul onest  folosit de Olivia Chris te pune fata in fata cu realitatea adolescentei si programarea mentala. Redobandeste controlul asupra propriilor decizii, fara a fi manipulata de anturaj. Intelege-ti feminitatea si protejeaz-o. 16 ani, e prea tarziu? E prea devreme? Afla!

Lectura te va purta prin extraordinara calatorie spre maturizarea sexuala. Dezvolta-ti increderea in tine, cunoaste-te si impreuna vom trece prin scenariul virtual al primei tale experiente  sexuale. 

“Intrebarile adolescentei” nu contine instructiuni, ci sfaturi. Cum arata viitorul tau sexual? Asa cum inveti sa ti-l construiesti. Dezbatem impreuna culisele primei tale relatii adevarate si facem o introducere in viata de cuplu.

Pregateste-te pentru cateva strategii de interactiune cu persoane de sex opus.

Deciziile sunt inevitabil urmate de consecinte. Invatam impreuna avantajele analizarii consecintelor inainte de a lua marile hotarari.

Autorul Olivia Chris spune: “Aceasta nu este doar o carte, este un exercitiu pentru ca te pune sa gandesti, iti tine mintea la un nivel maxim de activitate. Nu e de ajuns sa fii un robotel care o citeste, trebuie sa o intelegi. Vezi dincolo de simplele cuvintele pe care le folosesc si pe care probabil le auzi in fiecare zi. Aceasta carte se simte, se traieste si apoi devine modul tau de viata.

Cum o traiesti?

 Imagineaza-te in orice situatie buna sau rea pe care am prezentat-o. Implica emotiile si fa-ti visul atat de real incat sa simti toate efectele deciziilor tale. Simte supararea, dezamagirea, chinul, regretul, fericirea, emotia, exaltarea, iubirea. Simte-le ca si cum s-ar intampla acum si apoi fa alegerile corecte in viata reala. Asta as vrea sa fie experienta cartii mele.

Traieste povestea si apoi trage concluziile.”

Adevarul este simplu. Femeia este un izvor de frumusete. Feminitatea este o atitudine.

Descoper-o prin “ Intrebarile adolescentei”.

Letras - publicare carte

Despre autor

Olivia Chris s-a nascut in Romania, in toamna anului 1988 si de profesie este inginer. O mare pasiune a ei este scrisul, o pasiune care a inceput timid dar frumos.

Debuteaza cu cartea “Intrebarile adolescentei” in ideea de a incuraja fetele care vor devini femei sa aiba mai multa incredere in ele. Este o feminista si considera ca ar trebuie sa ne apreciem mai mult in raport cu lumea in  care traim.

Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Intrebarile adolescentei (ed.tiparita)

Intrebarile adolescentei (ed.tiparita)

De acelasi autor:

    30 alte produse în aceeași editură:

    Previous
    Next

    Produse ale aceluiasi vanzator