Ovidiu Bojor - omul care a cucerit varfurile (ed. tiparita) - Maria Timuc Mareste
Pret redus!

-3%

Ovidiu Bojor - omul care a cucerit varfurile (ed. tiparita) - Maria Timuc

Autor: Maria Timuc

Pret: 28,13 lei 29,00 lei

AF-DHA-9789738975934

Nou

Maria Timuc

Descriere produs

Editura: Editura Dharana

 • ISBN: 9789738975934
 • Tip carte: Editie tiparita
 • Produs vandut de: libraria online Piatadecarte.net
 • An aparitie: 2017
 • Dimensiuni: 13x20x1.2
 • Nr pagini: 250
 • Tip coperta: brosata
 • Produs vandut de Piata de carte: depozit de carte, distributie carte
 • Transport Gratuit: Beneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!

In stoc


B B

Despre carte

Veți găsi în povestea vieții lui Ovidiu Bojor relatări din vremea anexării Ardealului de Nord, povești din timpul războiului, care-a dus – în cele din urmă – la distrugerea spirituală a ființei, precum și povestea de iubire dintre Ovidiu și Mioara Bojor, care-i un model pentru ceea ce ar trebui să fie cuplul și uniunea prin dragostea adevărată dintre bărbat și femeie. De asemenea, veți găsi note de călătorie din lumea largă: din India, din Nepal, din Africa, din România, impresii și descrieri ale unor peisaje încântătoare, care ar putea să vă inspire pentru viitoarele dumneavoastră călătorii prin lume, precum și relatarea primei expediții românești în Himalaya și cucerirea vârfului de peste 7000 de metri, Gurja Himal, o performanță care va rămâne înscrisă în istorie.

Nu în ultimul rând veți afla lucruri interesante despre cercetările academicianului Ovidiu Bojor și despre cum se făcea cândva o teză de doctorat, cum veți găsi o multitudine de sfaturi pentru viață, care vă pot ajuta să fiți mai sănătoși, să trăiți mai frumos și mai aproape de natură. Cartea conține și rețete din plante, ceaiuri și medicamente din plante care poartă semnătura inventatorului lor, Ovidiu Bojor, precum și sfaturi pentru o viață spirituală care să vină în ajutor sufletului omenesc.

 

Ovidiu Bojor a cucerit vârfurile: de la vârfurile din Reghin la cele din Himalaya, de la vârfurile fizice la cele… cucerite simbolic, precum recunoașterea științifică a puterii vindecătoare a plantelor, recunoaștereaștiințifică a forței vindecătoare ascunse în natură și recunoașterea existenței ființei umane ca un întreg făcut din suflet, spirit și trup... Despre toate acestea și despre multe altele veți citi în această carte, care își propune să aducă în atenția dumneavoastră „modelul Ovidiu Bojor”, modelul de viață, modelul de iubire, modelul de dăruire în această viață, precum și modelul de cumpătare, care poate duce la succes și la longevitate.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Ovidiu Bojor - omul care a cucerit varfurile (ed. tiparita) - Maria Timuc

Ovidiu Bojor - omul care a cucerit varfurile (ed. tiparita) - Maria Timuc

De acelasi autor:

 • Donator, medic, pacient - Calatori prin randuiala divina. Pagini de istorie a medicinei romanesti (ed. tiparita)
 • Puterea frumusetii interioare (ed. tiparita) Maria Timuc

30 alte produse în aceeași editură:

Previous
Next

Produse ale aceluiasi vanzator