Management cu NLP (ed. tiparita) - David Molden Mareste
Pret redus!

-3%

Management cu NLP (ed. tiparita) - David Molden

Autor: David Molden

Pret: 31,04 lei 32,00 lei

AF-CV-9786065884410

Nou

David Molden

Descriere produs

Editura: Editura Curtea Veche

 • ISBN: 9786065884410
 • Tip carte: Editie tiparita
 • Produs vandut de: libraria online Piatadecarte.net
 • An aparitie: 2013
 • Dimensiuni: 15x22.5
 • Nr pagini: 304
 • Tip coperta: brosata
 • Produs vandut de Piata de carte: depozit de carte, distributie carte
 • Transport Gratuit: Beneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!

Precomanda


B B

Despre carte

   • Mintea umană este cel mai bun computer de pe Pământ. Nicicând nu a fost mai necesar decât astăzi să-i folosim extraordinara capacitate managerială.


    Management cu NLP dezvăluie tainele programării neurolingvistice şi-ţi arată cum o poţi folosi pentru a-ţi îmbunătăţi, zi de zi, rezultatele manageriale. Cartea îţi prezintă, de asemenea, strategii eficiente de leadership, comunicare şi inovaţie, precum şi metode practice, exerciţii şi exemple care să faciliteze aplicarea acestora în munca ta.


    Este de-acum recunoscut că programarea neuro-lingvistică este un instrument foarte bun pentru dezvoltarea potenţialului uman în diverse domenii. Dar, înainte de orice, te poate ajuta să pui ordine în lucruri când sunt haotice, o ordine care nu lezează nevoile umane sau pe cele ale afacerii tale.


    Această carte îţi va schimba perspectiva asupra modelelor clasice ale învăţării, dându‑ţi posibilitatea să-ţi dezvolţi stilul şi aptitudinile manageriale.


    Cu o vastă experienţă în coaching şi formări bazate pe tehnicile NLP-ului, David Molden îţi propune noi căi pentru a-ţi îmbunătăţi substanţial rezultatele. Concentrându-se pe capacităţile tale manageriale şi pe modalităţile pe care le ai la îndemână pentru a-ţi coordona mai bine echipa, această lucrare te ghidează prin regulile fundamentale ale NLP-ului şi-ţi arată, concret, cum să le aplici pentru a crea scenarii sănătoase de management.


    David Molden este director, coach şi trainer la Quadrant 1 International, o organizaţie care îi ajută pe oamenii de afaceri să inoveze, să conducă şi să-şi urmeze ţelurile profesionale. Printre atribuţiile lui Molden, putem enumera şedinţe individuale de coaching, proiecte dezvoltate alături de corporaţii mari, dar şi afaceri mici şi ajutor oferit antreprenorilor.


    David şi-a construit reputaţia de manager în sectorul IT, unde a învăţat cum să motiveze oameni şi echipe deopotrivă. Această experienţă i-a adus satisfacţii atât de mari, încât şi-a dat demisia din funcţia pe care o avea la Computacenter plc, pentru a se concentra pe dezvoltarea propriilor aptitudini şi pentru a-şi clădi cariera conform propriilor interese, şi anume suţinerea oamenilor în atingerea potenţialului personal.


    În prezent, lucrează cu echipe formate din oameni de afaceri, directori şi manageri dintr-o multitudine de departamente, în diferite locuri din lume. Este, de asemenea, asociat principal în cadrul Oxford Taiji Gongfu Institute, instructor de tai chi şi discipol al maestrului Gou Kongjie. Este autorul a numeroase lucrări motivaţionale publicate în numeroase ţări şi în tiraje impresionante. Trăieşte în Oxford, Anglia, şi practică cu pasiune tai chi-ul şi echitaţia, călătoreşte şi scrie. Este pasionat de filosofia orientală şi aplicabilitatea sa în lumea modernă.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Management cu NLP (ed. tiparita) - David Molden

Management cu NLP (ed. tiparita) - David Molden

De acelasi autor:

  Cititorii acestei carti au mai cumparat

  30 alte produse în aceeași editură:

  Previous
  Next

  Produse ale aceluiasi vanzator