Medicina corpului energetic (ed. tiparita) | Dr. Janine Fontaine Mareste
Pret redus!

-3%

Medicina corpului energetic (ed. tiparita) Dr. Janine Fontaine

Autor: Janine Fontaine

Pret: 27,10 lei 27,94 lei

MULT-DHA-9789738975422

Nou

Janine Fontaine

Descriere produs

Editura: Editura Dharana

 • ISBN: 9789738975422
 • Tip carte: Editie tiparita
 • Produs vandut de: Piata de Carte
 • Dimensiuni: 12x20x2
 • Nr pagini: 304
 • Tip coperta: brosata

In stoc


B B

Despre carte

Avem în noi înşine înţelepciune şi pace, dar noi trăim în exteriorul nostru, în umbra noastră şi refuzăm să le recunoaştem în noi. Trăim alături de acest ocean de frumuseţe, fiind mereu alăturea de noi înşine. Este inutil să mergeţi în India sau în Filipine ca să le găsiţi. Totul este în voi.
   Autoarea, anestezist, reanimator și cardiolog a participat la dezvoltarea chirurgiei cardiace și a tehnicii grefelor renale. La moartea mamei sale înțelege că în spatele aparențelor luate în considerare de lumea materialistă se ascund alte realități, cel puțin la fel de evidente ca primele. 
   Astfel, tot ceea ce considera a fi universul său este bulversat, ea pleacă în căutarea unei noi metode de a explora realitatea ascunsă atât a omului cât și a medicinei. Studiul medicinilor diferite este o cale, astrologia o alta, împreună pregătind-o pentru accesul în lumile subtile.
   Lectura operelor unui maestru spiritual aduce încet, încet lumină asupra unei lumi percepute până atunci din unghiul materialismului occidental. Dar evenimentul determinant în evoluția sa este întâlnirea cu cel mai celebru vindecător de atunci, Antonio Agpaoa, căci îi permite să aibă acces la viața lumii subtile, intangibilă pentru cel care nu este pregătit.
   Devenind conștientă de cele Trei Corpuri ale noastre – fizic, energetic și spiritual – corpuri aparținând a Trei Lumi, ale căror legi fizice diferă, ea ne descrie aici ceea ce putem numi anatomia, fiziologia dar și bolile acestor corpuri energetice. Și iată, avem în fața noastră unele din motivele anumitor eșecuri ale medicinii clasice precum și soluțiile lor.
   Devenită vindecător, autoarea este capabilă să exploreze acest câmp atât de puțin cunoscut, atât de contestat, să-l definească și să îl delimiteze. Este vorba de o etapă esențială în istoria medicinei.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Medicina corpului energetic (ed. tiparita) Dr. Janine Fontaine

Medicina corpului energetic (ed. tiparita) Dr. Janine Fontaine

De acelasi autor:

  30 alte produse în aceeași editură:

  Previous
  Next

  Produse ale aceluiasi vanzator