Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului (ed. tiparita) Mareste
Pret redus!

-3%

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului (ed. tiparita)

Autor: Charlotte Gerson, Beata Bishop

Pret: 43,65 lei 45,00 lei

AF-LIF-9786069280539

Nou

Charlotte Gerson, Beata Bishop

Descriere produs

Editura: Editura Lifestyle

 • ISBN: 9786069280539
 • Tip carte: Editie tiparita
 • Produs vandut de: Piata de Carte
 • An aparitie: 2013
 • Dimensiuni: 13x20x4
 • Nr pagini: 518
 • Tip coperta: brosata

In stoc


B B

Despre carte

Charlotte Gerson, fiica doctorului Max Gerson, cel care a elaborat Terapia Gerson, a dus mai departe opera tatalui ei, infiintand in 1977 Institutul Gerson. Aceasta organizatie nonprofit are drept scop educarea si pregatirea oamenilor in intelegerea Terapiei Gerson, un tratament alternative si netoxic pentru cancer si alte boli degenerative cornice.

Beata Bishop, scriitoare si psihoterapeuta, este chiar una dintre persoanele vindicate de cancer prin Terapia Gerson, in 1981.

Medicina moderna este impartita in doua. O jumatate, sustinuta de tehnologia de varf, da rezultate stralucite in privinta afectiunilor acute si a urgentelor. Cealalta jumatate, care se ocupa de afectiunile cronice degenerative, bate pasul pe loc, incapabila sa ofere ceva mai mult decat tratamentul simtomatic pentru cele mai raspandite si mai grave afectiuni, de la cancer pana la afectiunile cardiace si hipertensiune, de la diabet si artrita la obezitate morbida. Toata lumea e convinsa ca aceste “afectiunti ale civilizatiei moderne” sunt nu doar incurabile, ci si inevitabile.

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cornice contrazice toate afirmatiile de acest gen. Fiind un ghid complet de teoria si practica Terapiei Gerson, creata in urma cu peste 80 de ani de doctoral Max Gerson (1881 - 1959), cartea demonstreaza ca alimentatia nesanatoasa, sacara din punct de vedere nutritional si toxica este principala cauza a imbolnavirii populatiei din ultimii ani.

Despre autor
Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului (ed. tiparita)

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului (ed. tiparita)

De acelasi autor:

  30 alte produse în aceeași editură:

  Previous
  Next

  Produse ale aceluiasi vanzator