Impactul (ed. tiparita)

Autor: Alexandra Baetii

Pret: 28,00 lei

PDC-Zorio-9786068759135

Nou

Alexandra Baetii

Descriere produs

Editura: Zorio

  • ISBN: 9786068759135
  • Tip carte: Editie tiparita
  • Produs vandut de: Piata de Carte
  • An aparitie: 2017
  • Dimensiuni: 13x20x0.6
  • Nr pagini: 166
  • Tip coperta: brosata

B B

Despre carte

Alexandra Baetii, o eleva de 13 ani, debuteaza tare, cu un roman care denota maturitate, imaginatie nestavilita, talent narativ. Alexandra trece de barierele varstei si ne ofera o perspectiva aproape neverosmila a unei lumi care se napusteste cu ferocitate asupra unei adolescente abia venite in Romania impreuna cu parintii săi.

Constructia epica nu se rezuma doar la dificultatile de adaptare ale unei fete care aterizeaza din Olanda direct in ”clasa a XI-a B”. Personajul cartii afla ca parintii sai nu sunt cei naturali, ci directorii unei mari companii de arme. Ei, ce spuneti de asta? Adolescenta este silita de proprii parinti sa faca fata unui test inuman, cu privatiuni imense, pentru a fi selectata in aceasta afacere secreta, cu afaceri tenebroase.

Cassandra reuseste sa evadeze din cusca umana in care este inchisa, pentru a fi pregatita sa preia conducerea companiei, fara ca ea sa isi doreasca acest lucru. Va semna contractul prin care trebuia sa ajunga directorul companiei? Finalul ramane deschis, asa incat trebuie sa stam cu ochii pe Alexandra pentru a afla continuarea.

Impactul este o carte captivanta, un debut pe cinste al unei fete care nu se va opri aici.

Despre autor

Alexandra Baetii este o eleva de 13 ani careia ii place sa citeasca si sa atinga sufletele oamenilor prin creatiile  sale.

Talentul Alexandrei este unul innascut si isi doreste sa devina o scriitoare de succes, pentru a putea transmite cititorilor trairile si sentimentele interioare. Spera ca pe viitor sa poata sa ajunga sa motiveze oamenii sa-si indeplineasca visurile. 

Citeste mai mult >>

Lasa o apreciere

Impactul (ed. tiparita)

Impactul (ed. tiparita)

De acelasi autor:

    Produse ale aceluiasi vanzator