Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

In spatele camerei

In spatele camerei

DPH-9786066838634

113,60 lei

142,00 lei

Laura Magni

Editura DPH

Comanda cartea In spatele camerei de Laura Magni. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

8a292a24a37e26389469f684cdf6d584.jpg

More details

ISBN9786066838634
Numar pagini224
Dimensiuni24x28cm
Tip copertaCartonata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti de peste 100 lei.

In spatele camerei - de Laura Magni

Cartea In spatele camerei prezinta marii maestri ai fotojurnalismului secolelor XX si XXI, aducandu-le laolalta cele mai emblematice imagini.

Ea spune povestea unor femei si barbati care, cadru dupa cadru, au captat esenta vremii lor in cel mai captivant mod cu putinta. De la fotografia de razboi a lui Robert Capa, Larry Burrows si George Rodger la eseurile fotografice ale unei pioniere precum Margaret Bourke-White; de la alb-negrul bogat al brazilianului Sebastiao Salgado la culorile vii ale lui Steve McCurry, de la privirile intense ale subiectilor lui Dorothea Lange din cei mai aspri ani ai Americii la profunda umanitate a activitatii lui Werner Bischof.

De la incredibila abilitate de a surprinde clipa pe care o vedem la Henri Cartier-Bresson si la Elliott Erwitt la studiul religiilor si al contradictiilor lor realizat de Abbas Attar. Iar apoi portretele, de la copiii si trecatorii imortalizati de Robert Doisneau pe strazile din Paris la posturile regale alese de Cecil Beaton.

Pagina dupa pagina, descoperim ca acesti maestri nu doar au inregistrat istoria: prin subiectele, tehnicile si stilurile alese, si-au spus intr-un fel propria poveste. Astfel ne dam seama ca un fotograf devine mare nu doar printr-o singura fotografie exceptionala, ci printr-o capacitate continua si constanta de a comunica o viziune, de a defini o abordare a realitatii. De a ramane fidel unei estetici care, in multe cazuri, nu poate fi separata de un cod de etica.

Product successfully added to the product comparison!