Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Educarea spirituala a copiilor - Peggy Joy Jenkins

Educarea spirituala a copiilor - Peggy Joy Jenkins

MULT-LVG-9786068545028

19,49 lei

21,19 lei

Peggy Joy Jenkins

Editura Livingstone

Comanda cartea Educarea spirituala a copiilor - Peggy Joy Jenkins de Peggy Joy Jenkins.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068545028
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini191
An aparitie2014
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Haideti sa ii invatam pe copiii nostri ca oamenii nu sunt doar niste corpuri sau forme pe care le vedem, ci si niste fiinte spirituale multidimensionale aflate aici pentru a se bucura de experienta fizica. Este datoria noastra sa-i invatam sa se asculte pe sine pentru a intelege limpede care sunt scopurile lor aici si dorintele inimilor lor. Apoi trebuie sa le oferim uneltele - principiile universale - pentru a putea crea aceste dorinte. Cand mintea si inima sunt aliniate, ei vor cunoaste fericirea.
Cu cat le amintiti copiilor ca sunt legi spirituale si mentale care functioneaza in aceasta lume si ca prin ele creeaza experientele lor, cu atat mai putin se vor simti victime ale circumstantelor. Vor avea mai mult control asupra vietii lor, a sentimentului de uniune cu ceilalti si bucurie interioara. Nu vor ceda cu usurinta in fata anxietatii si fricii, cele doua blocaje cumplite ale capacitatii de invatare si a fericirii. Vor fi mai putin afectati de dovezile false infiltrate in constiinta de masa si care par atat de reale.
De retinut: felul in care ii modelam noi este mai important decat orice lectie! Trebuie sa intruchipam constiinta pe care ne-o dorim pentru ei.
Intentia acestor lectii prezentate in carte este sa-i ajute pe copii sa inteleaga ca Universul este un loc ordonat si binevoitor. Starea lumii este o stare mentala colectiva. Pe masura ce copiii nostri inteleg puterea creatoare a gandurilor lor, precum si a celorlalte principii universale, vor juca un rol important in vindecarea lumii noastre.
Aceste lectii se bazeaza pe principii universale - principii care raman valabile indiferent de tara, cultura sau religie. Luati in considerare crearea unui grup de suport familial in jurul acestor idei. In fiecare saptamana, la o intrunire de familie, alegeti o lectie pe care sa va axati pentru perioada urmatoare, puteti alege la rand sau ati putea deschide cartea la intamplare. Este un exercitiu bun pentru fiecare membru al familiei, deoarece aceasta nu e doar o carte despre instruirea copiilor, ci despre instruirea copilului care se afla in noi toti.

Product successfully added to the product comparison!