Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Pitch de mare succes (audiobook)

ACT-9786068739175

65,55 lei

Alexander Taub, Ellen DaSilva

Editura Act si Politon

Comanda acum Pitch de mare succes (audiobook) de Alexander Taub, Ellen DaSilva de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068739175
An aparitie2015
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x18.7x1.4
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Act si Politon va prezinta Pitch de mare succes (Pitching and Closing). Carte in limba romana, pentru dezvoltarea afacerii, scrisa de autorii Alexander Taub si Ellen DaSilva. Veti gasi aici cele mai bune metode pentru dezvoltarea unei afaceri si veti descoperi ca rolul cel mai important in lumea start-up-urilor il au pitch-urile care va pot conduce spre parteneriate de un real succes. Dezvoltarea afacerii este procesul de marketing, vanzari si dezvoltare de strategii pentru compania voastra. Profesionistii in dezvoltarea afacerii se straduiesc sa consolideze legaturile lor cu partenerii existenti si sa creeze altele noi. Obiectivul lor este sa identifice oportunitatile de extindere a afacerii voastre, sa le testeze si sa le implementeze, sa reproduca acordurile si apoi sa dezvolte un proces standard (care va duce la formarea unei echipe de vanzari).

Pitch de mare succes este un ghid obligatoriu de dezvoltare a afacerii, adresat tuturor profesionistilor din domeniu, si nu numai. Continand sfaturi practice, date tehnice, definitii utile, strategii atent documentate si aprofundate, precum si exemple concrete, cartea ii invata pe toti cei interesati cum sa sustina un pitch de succes si sa incheie parteneriate strategice profitabile pe termen lung.

Product successfully added to the product comparison!