Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Alimentatia pentru un creier sanatos

ROL-LITERA-9786063308239

34,90 lei

David Perlmutter M.D.

Litera

Comanda cartea Alimentatia pentru un creier sanatos de Dr. David Perlmutter, publicata de Editura Litera. Acest produs se livreaza in 5-7 zile lucratoare.

More details

ISBN9786063308239
Tip carteed. tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini377
An aparitie2016
Dimensiuni20x13
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.

Prezentare carte Alimentatia pentru un creier sanatos de Dr. David Perlmutter - publicata la Editura Litera

 Copilul dumneavoastra are ADHD sau autism? Suferiti de astm, oboseala cronica, depresie si anxietate, insomnii, hipertensiune arteriala? Potrivit celor mai recente studii stiintifice, flora intestinala ne afecteaza starea de spirit, libidoul, metabolismul, imunitatea si chiar perceptia asupra lumii si claritatea gandirii; contribuie la faptul daca suntem grasi sau zvelti, energici sau apatici si poate fi considerata un organ in adevaratul sens al cuvantului, jucand un rol la fel de important, in ce priveste starea de sanatate, ca inima, plamanii, ficatul si creierul. Autorul ne arata ca nici un remediu farmaceutic nu se poate compara cu alimentatia in ceea ce priveste controlul bacteriilor intestinale, recomandand o dieta si un program simplu in sase pasi pentru resetarea si reinnoirea microbiomului, care vor face minuni in tratamentul a numeroase afectiuni neurologice, de la autism la Alzheimer si scleroza multipla.

    Dr. David Perlmutter, neurolog, membru al Institutului American pentru Nutritie a primit premiul „Linus Pauling” in 2002 pentru metodele sale inovatoare de abordare a afectiunilor neurologice si premiul „Denham Harmon” pentru munca de pionierat in aplicarea stiintei radicalilor liberi in medicina clinica. In 2006 a fost numit Medicul anului de catre Asociatia Nationala pentru Alimente Nutritionale din SUA.

Cartea Alimentatia pentru un creier sanatos poate fi livrata in 5-7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.

Customers who bought this product also bought:

De acelasi autor:

  • Alimente care ucid creierul
  • Alimente care ucid creierul
  • Neurostiinta Iluminarii
Product successfully added to the product comparison!