Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Postul negru - o noua terapie

PHI-9786068560250

37,00 lei

Thierry de Lestrade

Editura Philobia

Comanda cartea Postul negru - o noua terapie de Thierry de Lestrade de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

In stoc

ISBN9786068560250
ColectieSanatatea
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini288
An aparitie2014
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Postul negru - o noua terapie de Thierry de Lestrade

Cartea Postul negru raspunde la intrebari precum: Este oare postul periculos? Ce mecanisme implica la nivel celular? Ii putem masura efectele?

Cum actioneaza el asupra celulelor canceroase? Si daca postul negru ar fi o metoda simpla si eficienta pentru tratarea multor boli? Ideea este cu adevarat provocatoare, ba chiar scandaloasa pentru unii sustinatori ai dogmei medicale.

Si totusi, studiile stiintifice despre post nu lipsesc: incepand cu doctorul Henry Tanner, care a postit timp de patruzeci de zile in 1880, la New York - supravegheat de confratii sai - pana la biologul american Valter Longo care, in prezent, supune postului soareci suferinzi de cancer si obtine rezultate uimitoare.

De exemplu, cata lume stie ca cercetatorii si medicii rusi au salvat mii de pacienti, incepand cu anii 1950, cu ajutorul postului negru?

Iata povestea pe care Thierry de Lestrade o reda in cartea Postul negru - o noua terapie, o carte remarcabil documentata, rezultat al unei investigatii indelungate ce a dat mai intai nastere unui documentar difuzat pe canalul de televiziune ARTE.

Intr-o societate in care logica orientata spre consumerism este impinsa la absurd, postul negru ridica o intrebare paradoxala: ,,Mai putin poate insemna mai mult?"

Carte pret redus: Postul negru - terapie de Thierry de Lestradea apărut la Editura Philobia in anul 2014. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Postul negru - o noua terapie in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!