Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto: O abordare practica si stiintifica noua a tratamentului

PDC-BENI-9786069334928

37,57 lei

Sarfraz Zaidi

Benefica International

Comanda cartea Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto: O abordare practica si stiintifica noua a tratamentului de Sarfraz Zaidi de la Benefica. Livrare gratuita la comenzile de peste 100 de lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068784007
Tip carteEd. tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini324
An aparitie2015
Dimensiuni13x20cm
Tip copertaBrosata
Transport GratuitLa comenzi de peste 100 lei sau la produsele semnalate in site.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Prezentare carte Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto: O abordare practica si stiintifica noua a tratamentului - de Sarfraz Zaidi - de la Editura Benefica

Tratamentul actual al hipotiroidismului este superficial si nesatisfacator. Pacientii continua sa sufere de simptomele hipotiroidismului, in ciuda faptului ca iau pastile pentru tiroida. Mai rau, nu exista nici un tratament pentru tiroidita Hashimoto, cauza principala a hipotiroidismului la un numar mare de pacienti.

Dr. Zaidi a facut o descoperire importanta cu privire la cauza reala a tiroiditei Hashimoto si la tratamentul eficient al acesteia.

Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto nu este doar o carte foarte documentata, cu cele mai noi informatii stiintifice, ea are la baza experienta cu adevarat valoroasa a Dr. Zaidi  care prezinta studii de caz  si ofera cititorilor informatii practice de abordare a afectiunii, pe intelesul acestora.


Cartea abordeaza dieta, administrarea medicamentelor, cum sa iti tii sub control stresul care - in cazul bolilor autoimune, cum este hipotiroidismul – reprezinta una dintre cauzele bolii.  Prin intelegerea si tratarea radacinilor bolii se poate  reveni la starea de echilibru dorita.

Citind cartea Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto veti afla:

De ce suferiti in continuare de simptomele hipotiroidismului, in ciuda faptului ca luati tratament.
Ce este cu adevarat hipotiroidismul?
Care sunt simptomele hipotiroidismului?
Unde se greseste in diagnosticarea hipotiroidismului?
De ce abordarea actuala a bolii este nestiintifica?
De ce testele uzuale pentru functia tiroidiana sunt inexacte si inselatoare?
Cum sa tratati in mod eficient hipotiroidismul?
Cum sa vindecati tiroidita Hashimoto? 
O dieta detaliata pentru tiroida!

Despre autor:

Dr. Sarfraz Zaidi este unul dintre endocrinologii de top din SUA. Este expert medical in glanda tiroida, diabet, gestionarea vitaminei D si a stresului. Este directorul Centrului Jamila de diabet si boli endocrine din Thousand Oaks, California. A fost asistent universitar si profesor clinic la UCLA.

Dr. Zaidi este membru al American Association of Clinical Endocrinologists (AACE). In 1997, a fost acceptat ca membru al American College of Physicians (FACP). In 1999, a fost onorat sa devina membru al American College of Endocrinology (FACE). 

Livrarea cartii Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto: O abordare practica si stiintifica noua a tratamentului de Sarfraz Zaidi dureaza 24h.

Product successfully added to the product comparison!