Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

10 valori crestine pe care orice copil ar trebui sa le stie

10 valori crestine pe care orice copil ar trebui sa le stie

EVS-9786069112700

23,00 lei

25,00 lei

Donna J. Habenicht

Editura Viata si sanatate

ISBN9786069112700
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini297
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Pregatirea corespunzatoare a copiilor pentru viata este mai buna decat corectarea adultilor.

Copii de azi sunt bombardati cu modele confuze de valori fictive. Fenomenul se intampla in mod special prin mass-media insa uneori chiar ti in tcoala.

Conttientizand aceasta realitate, ce poate face un parinte? Care sunt secretele pregatirii unui copil pentru a deveni un adult fericit?

Cu ajutorul celor mai recente cercetari in domeniu, Donna Habenicht ofera mai mult de 1000 de strategii pentru a preda copiilor valorile de baza cum ar fi: respect, responsabilitate, auto-control, onestitate, compasiune, recunottinta, perseverenta, umilinta, loialitate ti credinta in Dumnezeu.

Bazandu-se pe experienta sa multiculturala, autoarea te ajuta prin aceasta carte sa intelegi care sunt stadiile de maturizare ale copilului tau. Fiecare capitol este plin de sugestii pentru activitatile de familie impreuna cu explicarea efectelor asupra dezvoltarii copilului tau.

Aceasta carte te va ajuta sa-i oferi copilului tau valori care-l vor determina sa devina un adolescent bine adaptat ti apoi un adult fericit.

Donna Habenicht conduce departamentul de Consiliere Educationala ti Psihologie al tcolii de Educatie din cadrul Universitatii Andrews.

Product successfully added to the product comparison!