Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Factori de risc in cancer

Factori de risc in cancer

Aramis-MIN-9789732107652

34,56 lei

37,57 lei

Dr. Mihai Alin Scarlat

Editura Minerva

Comanda cartea Factori de risc in cancer de Dr. Mihai Alin Scarlat de la Editura Aramis. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

52a119b893d7b93bf29d0e309b6736e3.jpg

More details

ISBN9789732107652
Tip carteEditie tiparita
ColectieSa traim bine
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini432
An aparitie2011
Dimensiuni16.5x24
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiaza de transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei.

Factori de risc in cancer - de Dr. Mihai Alin Scarlat

Cartea coordonata de dr. Mihai-Alin Scarlatne arata iesirea din suferinta si va dura mai mult decat o primavara si va fi pretuita mult timp de acum inainte.

Aceasta carte nu este un manual (dar poate fi); este munca si stradania unor medici de a vindeca, dar si dorinta unor prieteni de a alina suferinta. Nu toti ne imbolnavim de cancer, desi toti avem celule canceroase in corp.

Autorii acestei carti, medici si psihologi, ne invata cum putem evita aparitia acestei boli, ne invata sa respectam strict tratamentele clasice si, fiind prieteni, ne invata sa ne schimbam modul de viata si gandirea despre noi insine (ma gandesc la Bazele fitoterapiei, Cheia longevitatii).

Textul mobilizator, prietenesc se imbina cu performanta stiintifica si astfel poate fi apreciat atat de specialisti cat si de publicul larg. Nu ma pot abtine in mirarea pe care o incerc observand folosirea din ce in ce mai dura a cuvantului cancer in presa si cvasieseistica zilelor noastre sa nu indemn la un pic de reflectie. Cred ca trebuie sa invatam trecerea de la materie la spirit, de la spaima la lupta, de la ce am fost la ceea ce trebuie sa fim; si, mai trebuie, sa invatam si trecerea de la boala la pacient, de la boala la autodepasire, de la invins la invingator; si mai cred ca aceasta carte trebuie citita de pacienti (adica de noi toti) cu respect si stima pentru munca si caldura cu care ne-a fost data.

Aceste pagini infiorate de viata si adancite de studiu si documentare ni se impun mai mult decat o meditatie asupra responsabilitatii tuturor in timpurile noastre amenintate. Este cartea pentru prietenii tradati de boala, dar si pentru prietenii fideli.

Product successfully added to the product comparison!