Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Sapte zile in lumea artei - Sarah Thornton

ROL-PAND-9786069780930

39,00 lei

Sarah Thornton

Pandora M

Comanda acum cartea Sapte zile in lumea artei - Sarah Thornton de Sarah Thornton cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069780930
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2018
Nr pagini280
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Prezentare carte Sapte zile in lumea artei de Sarah Thornton

"Una dintre cele mai bune cărţi despre lumea artei." The New York Times

"Un portret memorabil al unei lumi aparte." Vogue

Piaţa de artă a explodat. Numărul de vizitatori ai muzeelor este în creştere. Tot mai mulţi oameni se proclamă artişti. Arta contemporană a devenit o distracţie de masă, un bun de lux, un punct din fişa postului pentru unii sau un soi de religie alternativă, pentru alţii. Într-o serie de naraţiuni descrise într-o cadenţă excelentă, Sarah Thornton investighează in cartea Sapte zile in lumea artei dramatismul unei licitaţii la Christie’s, procesul de creaţie din atelierele lui Takashi Murakami, elita colecţionarilor de la Târgul de Artă de la Basel, excentricităţile revistei Artforum, competiţia din spatele unui important premiu artistic, viaţa în cadrul unui faimos seminar la o şcoală de artă şi minunăţiile Bienalei de la Veneţia.

Prezentând într-un stil savuros instituţiile care au puterea de a modela istoria artei şi având la bază sute de interviuri cu actori importanţi ai domeniului, studiul etnografic al lui Thornton ne va schimba radical felul în care privim cultura contemporană.

 Sarah Thornton este scriitoare şi sociolog al culturii. Fost corespondent principal pentru artă contemporană al revistei The Economist, Thornton a colaborat cu multe alte publicaţii, printre care ArtforumThe Guardian şi The New Yorker, şi a contribuit la emisiuni BBC, NPR şi ZDF.

Cartea Sapte zile in lumea artei de Sarah Thornton - a apărut la Editura Pandora M in anul 2018. 

Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Sapte zile in lumea artei in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

De acelasi autor:

    Product successfully added to the product comparison!