Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Exista o solutie spirituala pentru orice problema (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069131404

79,00 lei

Dr. Wayne W. Dyer

Editura Act si Politon

Comanda acum Exista o solutie spirituala pentru orice problema (audiobook, CD mp3) de Dr. Wayne W. Dyer de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069131404
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Un proverb spune ca trei lucruri sunt cu adevarat greu de realizat in viata: sa daruiesti iubire in schimbul urii; sa-i accepti pe cei proscrisi; si sa spui am gresit.

Dr. Wayne W. Dyer a cercetat scrierile sfinte ale multor traditii spirituale, volume de spiritualitate antice si moderne, din Orient si Occident. Scrierea acestui volum a reprezentat pentru autor un exercitiu de autocunoastere.

Ma simt mai usor, mai iubitor, mai milostiv si, literalmente, eliberat de probleme, atunci cand practic accesarea celor mai inalte energii ale mele(¦) Ma deconectez pur si simplu de la lumea problemelor din mintea mea si ma conectez la spirit. Dr. Wayne W. Dyer

Cei trei pasi pentru accesarea puterii spirituale calauzitoare sunt: Recunoasterea, Intelegerea, Veneratia. Spiritualitatea vine din interior, ca rezultat al recunoasterii, intelegerii si veneratiei. Practica spirituala este o cale de a va face viata sa functioneze la un nivel mai inalt si de a primi indrumare pentru a face fata problemelor.

Titlul acestui audiobook face o afirmatie pretentioasa: ca exista o solutie spirituala pentru orice problema cu care va veti confrunta. Pentru a aplica aceasta idee, trebuie sa fiti constienti de ideile asa-zis radicale, pentru ca ele va pot deschide catre capacitatea de a pune in aplicare solutii spirituale pentru problemele dumneavoastra. V-ar putea fi de ajutor sa stiti ca exista o diferenta intre dezvoltarea spirituala si invataturile religioase formale.

Durata: 11 ore 36 de minute
Lectura: Nae Alexandru

Product successfully added to the product comparison!