Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Drumul catre libertatea financiara (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069131886

68,00 lei

Bodo Schafer

Editura Act si Politon

Comanda acum Drumul catre libertatea financiara (audiobook, CD mp3) de Bodo Schafer de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069131886
Tip carteAudiobook
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte
Autorul german de bestselleruri internationaleBodoSchäferva propune cateva sfaturi pentru a va ajuta sa deveniti o persoana de succes, aratandu-va calea catre independenta financiara.
Deti pentru multi oameni conceptul de a detine un milion de dolari este pur ti simplu incomprehensibil, ce ati spune daca ati afla ca, de fapt, puteti deveni milionar in doar tapte ani?
A fi bogat ti a avea succes nu sunt evenimente rezultate din noroc. Este nevoie de disciplina ti de cunoatterea instrumentelor potrivite pentru intelegerea lumii financiare - notiuni pe care majoritatea oamenilor nu le au.
Cu ajutorul audiobookului de fata veti invata cum sa controlati ti sa eliminati datoriile, cum sa va mariti venitul ti veti gasi principii fundamentale cu privire la protectia, securitatea ti libertatea financiara.
Ãn timp ce pentru multi oameni a face un milion de dolari in tapte ani pare un vis, pentru cei care pun in aplicare principiile din acest audiobook totul devine realitate. Ãn cele din urma,Drumul catre libertatea financiaraeste despre cum sa faceti banii sa lucreze pentru dumneavoastra, in loc sa va petreceti toata viata lucrand pentru bani.
Bodo Schäfer este autor, speaker motivational ti antreprenor de succes. Cartile ti seminariile sale au ajutat mii de oameni sa devina bogati. Sustine conferinte in multe tari, printre care: Ucraina, Rusia, Lituania, Singapore, Spania, Belgia, Olanda.

Durata: 10 ore
Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!