Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cum gandeste omul (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069373064

26,00 lei

James Allen

Editura Act si Politon

Comanda acum Cum gandeste omul (audiobook, CD mp3) de James Allen de la Editura Act si Politon cu pret redus 22,10 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069373064
Tip carteAudiobook
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Cum gandeste omul(As A Man Thinketh), de James Allen,carte motivationalasi de dezvoltare personala publicata la Act si Politon, reprezinta o profunda analiza spirituala a gandului omenesc. O viata conformata legii iubirii poate fi remediul pentru tristetile si suferintele indurate de catre fiecare. Din samanta ascunsa a gandirii, oamenii se auto-modeleaza, ei faurind fie caractere nobile, fie caractere josnice si salbatice. Ca stapan al propriilor ganduri, omul detine puterea de a fortifica sau demola constructia spirituala pe care este cladit. Cultivarea caracterului cu seminte nefolositoare, va da nastere la o recolta deburuienisi alte seminte nefolositoare. Ãn schimb, daca gradina mintii este ingrijita, iar gandurile gresite sunt aruncate precum buruienile, omul va descoperi ca estegradinarul mintii sale.

James Allen afirma faptul ca oamenii au puterea de a-si dezvolta singuri caracterul si de a-si crea astfel, propria fericire. Fiecare om a ajuns acolo unde se afla datorita legii fiintei sale. Omul este influentat de circumstante atat timp cat va crede ca el este produsul conditiilor exterioare. Devine stapanul de drept al propriei fiinte abia atunci cand intelege ca este o putere creatoare si poate comanda el insusi gandurile din care se dezvolta circumstantele.

Sufletul atrage ceea ce nutreste in taina. Cele mai puternice emotii, de iubire sau de teama, aspiratii sau dorinte. Fiecare gand va rezulta mai devreme sau mai tarziu, intr-o actiune. Schimbarea este necesara din interior, pentru ca dorintele pot fi indeplinite doar atunci cand acestea se armonizeaza cu gandurile si actiunile.

Circumstanta nu il face pe om, ii dezvaluie lui insusi cine este, ...deoarece el poate fi blestemat si bogat, poate fi binecuvantat si sarac.

Pe masura ce omul isi schimba gandurile fata de lucruri si fata de ceilalti, va exista o schimbare si a celorlalti fata de el. De asemenea, gandurile influenteaza corpul si sanatatea, intrucat trupul este servitorul mintii. Gandurile bolnavicioase isi vor gasi exprimarea intr-un corp bolnav. De cealalta parte, gandurile puternice, pure si fericite, cladesc corpul. Asemenea unei locuinte care nu poate fi salubra si placuta daca lumina soarelui si aerul nu patrund in ea, la fel si o infatisare senina si un corp puternic nu pot exista daca in minte nu sunt ganduri de bucurie, bunavointa si serenitate.

Fara un scop central in viata sa,omul cade in prapastia gandurilor tematoare, a grijilor marunte si ale autocompatimirii, acest lucru ducand inevitabil la esec, nefericire si pierdere. Ãndoiala si frica sunt marii inamici ai cunoasterii.

Ãn aceasta carte aflam faptul ca slabiciunea sau puterea, realizarile sau insatisfactiile, reprezinta rezultatul direct al propriilor ganduri. Niciun progres nu este posibil fara sacrificiu. Daca primul gand al unui om se indreapta catre placerile animalice, acesta nu poate sa gandeasca limpede si nici sa planuiasca metodic. Dezvoltarea caracterului si a vietii sale, au de suferit, iar realizarile sunt nesemnificative sau poate intamplatoare. Toate realizarile, fie ca au loc in afaceri, in plan intelectual sau spiritual, sunt conduse de aceeasi lege si decurg din aceeasi metoda.

Oricine isi gaseste motivatia si isi pretuieste idealurile si viziunea, va dezvolta din ele toate conditiile incantatoare, intregul spatiu paradiziac. Ãndeplinirea visurilor este rezultatul gandurilor asupra acelor visuri. Chiar daca circumstantele sunt ostile, ele nu vor ramane asa, atat timp cand exista un ideal si o lupta interioara care se duce spre atingerea lui.

Cu cat un om devine mai linistit, cu atat mai mari sunt sansele lui, influenta lui, puterea lui in slujba binelui...

Calmul mintii este una dintre cele mai frumoase nestemate ale intelepciunii. Omul ajunge sa fie calm in masura in care se intelege pe sine ca fiinta ce evolueaza prin gandire. Omul puternic, calm este intotdeauna iubit si respectat.

Aceasta carte va indeamna la a cauta in interiorul sufletului vostru, calea catre succes si fericire. Numai asa, oamenii pot gasi aur si diamante si orice adevar legat de fiinta lor. Pot demonstra fara putinta de tagada ca sunt creatorii propriilor caractere, sculptorii vietilor lor si constructorii destinelor lor, daca isi supravegheaza, isi controleaza si isi schimba gandurile, urmarindefectele acestora asupra lor, asupra altora si asupra vietii si circumstantelor lor, facandlegatura dintre cauza si efect prin practica si investigatie perseverente.

"Lumea exterioara a circumstantelor se modeleaza dupa lumea interioara a gandirii, iar conditiile exterioare, atat cele placute cat si cele neplacute, sunt factori care lucreaza pentru binele suprem al individului."

ÃnCum gandeste omul, omenirea este prezentata ca fiind zguduita de patima necontrolata, tulburata de durere nestapanita, lovita de neliniste si indoiala. Numai omul intelept, numai cel ale carui ganduri sunt controlate si purificate face vanturile si furtunile sufletului sa i se supuna.

Durata: 1 ora

Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!