Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Lansarea. Formula secreta a unui milionar (audiobook, CD mp3)

ACT-9786068637907

60,00 lei

Jeff Walker

Editura Act si Politon

Comanda acum Lansarea. Formula secreta a unui milionar (audiobook, CD mp3) de Jeff Walker de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068637907
Tip carteAudiobook
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Lansarea. Formula secreta a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ti dezvolta afacerea pe care o iubetti ti a trai viata pe care o visezi(Launch. An Internet Millionaires Secret Formula To Sell Almost Anything Online, Build A Business You Love, And Live The Life Of Your Dreams) - un titlu pe care Act si Politon vi-l propune ti caaudiobook, in limba romana, in lectura actorului Razvan Hincu.

Lansareava va ajuta sa va claditi afacerea repede. Fie ca aveti deja o afacere sau ca doriti sa incepeti una, aceasta este o reteta pentru a obtine mai multa tractiune. Autorul va va oferi exemple din lumea reala. Ãn cazul in care doriti sa va inregistrati pe site-ul dedicat de autor acestui produs, veti gasi puse la dispozitie studii de caz audio ti video, o multime de resurse ti videoclipuri instructive.


Jeff Walker este unul dintre cei mai mari antreprenori ti instructori de marketing din lume. Ãnainte de a incepe sa predea Formula de lansare a unui produs, aproape nimeni din lumea antreprenorilor online nu vorbea despre lansari de produse, iar ideea de zi de un milion de dolari parea aproape ridicola. Jeff Walkera invatat mii de cursanti (care opereaza pe sute de nite), iar acettia au generat vanzari de mai mult de 500 de milioane de dolari (cifra fiind in crettere in fiecare zi).

Product successfully added to the product comparison!