Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cum sa fii tu insuti

ROL-TREI-9786064005908

39,00 lei

Ellen Hendriksen

Editura Trei

Comanda acum Cum sa fii tu insuti. Livrare din stoc in 24-48 h. 

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786064005908
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini312
An aparitie2019
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
    Patru din zece persoane consideră că sunt timide. Se referă la sine spunând că sunt „introvertite" sau că „nu se simt confortabil" în societate - pot vorbi deschis între prieteni, dar rămân fără cuvinte la şedinţe sau la petrecerile cu multă lume. Iar când se plâng că sunt intimidate de o discuţie cu şeful lor sau de o prezentare în faţa unei audienţe, aud veşnica încurajare: „Poartă-te firesc! Fii tu însuţi!" Uşor de spus, dar greu de făcut, mai ales când eşti predispus la anxietate socială, observă autoarea cărţii de faţă, specialistă în tulburările 
anxioase. Oferind explicaţii ştiinţifice clare, sfaturi directe şi poveşti de viaţă încurajatoare, Ellen Hendriksen pleacă de la o premisă surprinzătoare: orice timid are în sine suficiente resurse pentru a face faţă unor situaţii sociale noi şi angoasante.
    Cartea ajută cititorul să înţeleagă rădăcinile anxietăţii sociale, dar şi în ce fel mintea noastră poate fi „resetată" prin schimbarea unor comportamente şi prin reducerea la tăcere a Criticului Interior - acea voce enervantă care-ţi şopteşte: „Toţi te vor judeca". Folosindu-şi umorul, dar şi expertiza psihoterapeutică, autoarea îi ajută pe cei timizi să-şi regăsească încrederea şi să contracareze anxietatea încă din faşă. Doar aşa vor putea să se simtă în largul lor, să fie ei înşişi.
Product successfully added to the product comparison!