Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Noua tehnici pentru accesarea puterii interioare

MULT-LVG-9786068545066

21,19 lei

Baron Baptiste

Editura Livingstone

Comanda cartea Noua tehnici pentru accesarea puterii interioare de Baron Baptiste.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068545066
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini189
An aparitie2014
Dimensiuni13x19.5x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Viata nu e ceva fix. Noi traim intr-o lume in care tot ce ne intereseaza este actualizarea. Ne actualizam calculatoarele, telefoanele, masinile, carierele - chiar si partenerii. Acum este vremea sa va actualizati filosofia personala. In esenta, este vremea sa va actualizati pe coi insiva.
Aceasta este o carte despre transformarea relatiilor. Nu doar a relatiilor cu altii, ci si a relatiei cu voi insiva, cu experientele voastre, cu munca si cu scopul vostru - cum va raportati la tot ce este in viata voastra. Scopul meu este sa va dau instrumentele care sa va dea posibilitatea sa strapungeti viziunile limitative care v-au tot tinut blocati, frustrati si nemultumiti. Chiar mai mult - aceste instrumente va vor deschide ochii catre noi cai si va vor da posibilitatea sa actionati oriunde si oricand simtiti ca c posibil ceva mai mult. Cele noua practici prezentate in aceasta carte sunt pietrele pe care sa pasiti, pe calea de revenire la autenticitatea voastra esentiala - locul in care se afla cea mai mare putere a voastra. Eu le numesc practici pentru ca exact asta sunt: ceva ce trebuie pus in actiune clipa de clipa, zi de zi.
Libertate, pace, incredere, curaj, iubire... toate sunt absolut posibile si toate se afla in taramul fiintarii cu putere.
La ce ma refer, de fapt, cand spun "putere"? Asta e o intrebare foarte buna, pentru ca de obicei ne gandim la putere ca fiind ceva ce detinem asupra cuiva. insa aici nu vorbesc de dominare. Vorbesc despre un cu totul alt tip de putere - genul de putere care este generata din interior, cu singurul scop de a va trai viata dintr-un loc de tarie si de gratie. Genul asta de putere personala se conecteaza direct cu ceea ce este important pentru voi, in inima voastra - ceea ce iubiti, ceea ce va inspira, ceea ce pretuiti, ceea ce va e sacru - si va permite sa puneti viata in tot ce faceti. Este secretul catre a fi sincer, deschis si autentic peste tot, cu toata lumea, tot timpul. stiu ca va aflati aici pentru ca simtiti ca genul asta de putere va este disponibila. Nu e o putere asupra cuiva sau asupra a ceva, ci o putere cu toti si cu toate.

Product successfully added to the product comparison!