Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Algoritmul Funcoin

Pescarusul

CSP-9786068959252

27,20 lei

34,00 lei

Ann Cleeves

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Pescarusul scrisa de Ann Cleeves din categoria Beletristica si critica de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

In stoc

ISBN9786068959252
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini352
An aparitie2018
Dimensiuni19.5x13.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Vera Stanhope se confruntă cu un adversar mai vechi: fostul detectiv inspector-șef John Brace, acum deținut al închisorii din localitate. Brace a fost condamnat pentru corupție și implicare în uciderea unui paznic de vânătoare – iar Vera a fost printre cei care l-au adus în fața legii.

Brace promite să-i dea Verei informații despre moartea lui Robbie Marshall, un traficant notoriu, în schimbul eliberării înainte de termen. Când detectiva îi urmează indiciile și descoperă două cadavre în loc de unul, lucrurile se complică.

Investigația o poartă pe Vera înapoi în timp, foarte aproape de casă: Brace, Marshall și un străin misterios poreclit „Proful” erau prieteni apropiați ai tatălui ei. Vera trebuie să-și înfrunte prejudecățile și amintirile nedorite, iar trecutul se ciocnește periculos de mult cu prezentul.

Un roman intens, despre corupția din adâncul unei comunități mici și despre fragilitatea și fracturile relațiilor de familie.

Product successfully added to the product comparison!