Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Caruselul

LETRAS-9786060712503

21,00 lei

30,00 lei

Gabriela Crăciun Mirea

Editura Letras

Comanda acum cartea Caruselul din categoria Beletristica si critica - scrisa de Gabriela Crăciun Mirea publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060712503
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini132
An aparitie2020
Dimensiuni20x13
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Cartea Caruselul - Autor Gabriela Craciun Mirea - Editura Letras, 2020

In ambianta aparent normala a unei gradinite, echilibrul psihic al unei educatoare e tulburat de prezenta unei fetite pentru care nutreste sentimente puternice si inexplicabile. Dupa o serie de incidente care-i cultiva obsesia, dobandeste starea care-i permite sa acceseze o poarta a timpului, din dorinta de a dezlega misterul.

Cealalta ,,realitate" se desavarseste in prima parte a secolului al XIX-lea, intr-o familie numeroasa care are privilegiul de a fi gazduita pentru o vreme pe proprietatea unor rude bogate. Aici eroina afla raspunsurile pe care le cauta, dar e din nou prinsa in vartejul ,,caruselului", moment in care are revelatia unor existente atemporale, prin elemente de deja-vu.

Planurile existentiale sunt interconditionate, fiind determinate de un legamant de iubire care rastoarna ordinea fireasca a lucrurilor si conduce in final spre asumarea unor roluri diferite, de catre personaje.

LETRAS - publicare carte

Product successfully added to the product comparison!