Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Conducător la scară mică (ed tipărită)

Letras-9786060714958

22,40 lei

28,00 lei

Vlad Șufariu

Editura Letras

Conducător la scară mică (ed. tipărită) - Autor: VLAD ȘUFARIU -Editura Letras,2021

 

More details

ISBN9786060714958
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
An aparitie2021
Transport GratuitComanda acum de minim 100 de lei si beneficiaza de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Conducător la scară mică (ed. tipărită) - Autor: VLAD ȘUFARIU -Editura Letras,2021

 

Un simplu elev, ce învăța la o școală aproape normală, găsește pe stradă un obiect care îi întoarce mintea pe dos. Îl face să realizeze care este lucrul pe care și-l dorește cel mai tare: să fie șmecher.

Astfel, își face o gașcă de băieți răi și încep să vandalizeze, să terorizeze și să distrugă orașul. Un imperiu al golanilor. Dar ca orice imperiu, și acesta cade la un moment dat – ducând la o serie de evenimente paranormale  și de neînțeles, iar golanul-șef se trezește în viitor, zece ani mai târziu, într-o perioadă peste care domnea pacea.

Dar el nu voia asta. Își voia imperiul înapoi.

 

Despre autor:

Născut în septembrie 2008, Vlad își arată pasiunea pentru citit și literatură, scriind de mână „cărți” încă de la vârsta de șase ani, despre aventuri fictive petrecute în timpul școlii alături de colegi și prieteni.

Din școala gimnazială, adoptă și combină stiluri de scriere de la diferiți autori români și străini. Dintr-un simplu joc, și inspirat de romanul de debut al lui Timur Vermes, Vlad ajunge să scrie această carte, Conducător la Scară mică.

 

Extras din text:

'' Îmi place să mă identific ca un elev model, îmi plăcea să învăț și eram cât se poate de separat de politica de partid din oraș. Da, aici existau partide de elevi la nivel de oraș, o prostie, părerea mea – acordă drepturi și puteri nenecesare unor elevi total normali...

Mergeam liniștit, de-a lungul străzii Exercițiu. Mă întorceam acasă, fusesem să iau niște covrigi din covrigăria de la parterul blocului. Era liniște și o țineam la pas, până când am văzut pe jos ceva... un lucru... O mască.

Ce-i drept, vedeam măști din astea chirurgicale peste tot pe jos, aruncate, dar asta era una specială. Era neagră, din material textil, și pe ea scria B.U.G. Mafia! Formația mea preferată.

Știu că dacă sunt un elev model nu ar trebui să admir așa o bandă de golani, dar cântau uimitor!

Am ridicat, ca în transă, masca de pe jos. Era umedă, stătuse în ploaie. Pe interior, erau urme de chipsuri și mirosea a tutun, iar pe marginile ei interioare era o mâzgă gălbuie despre care nu mi-am putut spune ce e.

Dar instinctul meu și un impuls ciudat au învins rațiunea...''

 

Product successfully added to the product comparison!