Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nou

Destinul (ed tiparita)

Destinul (ed tiparita)

Letras-9786060714248

35,00 lei

Tudorie Ștefan, Tudorie Ștefan jr., Tudorie Vlad

Editura Letras

Destinul (ed tiparita) – Autori: Tudorie Ștefan, Tudorie Ștefan jr., Tudorie Vlad – Editura Letras, 2021

 

More details

ISBN9786060714248
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiune14.5x20.5
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Destinul (ed tiparita) Autori: Tudorie Ștefan, Tudorie Ștefan jr., Tudorie Vlad – Editura Letras, 2021

 

Cartea redă povestiri din experiența vieții noastre trăite printre oameni până acum. Pentru a crea o imagine a Destinului, am selectat și analizat secvențe și întâmplări din viețile unor oameni simpli, ale unor oameni din mulțime, dar și din cele ale unor profesioniști cu calificări diverse, precum: un învățător, un preot, un medic, un judecător, un militar, un conducător de țară, un muzician, un călugăr, un delincvent etc.

Nu am omis nici unele locuri inedite sau idei, concepții și credințe științifice, religioase, morale ale unor oameni, grupuri sociale sau popoare. Unele persoane prezentate au constituit pilde pentru noi și pot constitui modele pentru viitor.

Cartea Destinul este un îndemn la meditație îndelungată și profundă, pentru a afla unele dintre misterele vieții.

 

Extrase din text:

Aceasta este o carte de povestiri despre dragoste și viață, elogii despre personalități preferate, reportaje despre locuri inedite, cu nuanțe juridice, fără pretenții literare și didactice, pentru tineri și bătrâni, calfe și inițiați, pentru sceptici și nostalgici și, mai ales, pentru românii de pretutindeni cu credința sinceră față de neamul românesc și pământul strămoșesc.

***

Viața este o întâmplare? Unii spun că destinul e dat la naștere. El vine din ceruri, din astre diferite. Se pare că nu toți venim din aceeași stea, din moment ce sunt nații diferite, ca și culoare, ca religie, și au fost plasate masiv pe continente diferite.

***

De unde vine ordinea în Univers? Care este sursa experiențelor spirituale? Sunt adevărate experiențele morții clinice? Cum ne explicăm unele vindecări miraculoase ale unor boli? Etc., etc.

***

Pe pământ, oamenii sunt pasageri: se nasc, trăiesc și mor. Nu știu când se nasc, știu că vor muri, dar nu știu când, și trăiesc cum pot sau cum vor alții. Cum își aleg oamenii profesia, prietenii, partenerul de viață, locul de muncă, locuința și țara de locuit? E o alegere, e o opțiune, e un vis, este o oportunitate, e o necesitate, este o posibilitate sau o întâmplare?

Product successfully added to the product comparison!