Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Gnut – 2 volume (Inceputuri, Drumul calugarului)

Letras-Gnut-1+2

70,00 lei

Cristi Boghiu

Editura Letras

Comanda acum cartea Gnut – 2 volume (Inceputuri, Drumul calugarului) din categoria Beletristica si critica - scrisa de Cristi Boghiu publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

9cf1d16a2ebf8c298eb1abc3f235f487.jpg

More details

ISBNLetras-Gnut-1+2
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
An aparitie2019, 2021
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Gnut, Vol. 1: Inceputuri – Autor: Cristi Boghiu – Editura Letras, 2019

Gnut, Vol. 2: Drumul calugarului – Autor: Cristi Boghiu – Editura Letras, 2021

Scrisa intr-un ritm alert, Gnut prezinta aventurile unor oameni obisnuiti cu care te poti identifica (nu supereroi) ce interactioneaza cu animale fantastice, intr-o lume atemporala, actiunea putand fi plasata oriunde si oricand.

Fiecare erou din Gnut are povestea proprie si este pus in situatii diferite, pline de suspans, reactionand fiecare in felul sau, dar ajungand sa empatizeze pe parcusul naratiunii cu celelalte personaje.

Succesiunea actiunilor din Gnut face ca destinele eroilor sa se intersecteze, iar finalul cartii lasa loc pentru o posibila continuare.

Iubitorii cartilor scrise de J.R.R. Tolkien, George R. R. Martin, Patrick Rothfuss etc, vor savura cu siguranta aceasta carte.

Despre autor
Cristi Boghiu este de profesie economist si este pasionat de arta. Dupa doua expozitii, una de gravura pe sticla, cealalta - sculptura in coaja de ou, isi face debutul in lumea scriitorilor prin aceasta carte.

Product successfully added to the product comparison!