Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Metamorfoza la marginea cerului (ed. tiparita)

PHI-9786068560243

24,00 lei

Mathias Malzieu

Editura Philobia

Comanda cartea Metamorfoza la marginea cerului (ed. tiparita) de Mathias Malzieu de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

In stoc

ISBN9786068560243
ColectieRomane
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini138
An aparitie2015
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Metamorfoza la marginea cerului de Mathias Malzieu

Fara indoiala, Tom Cloudman este cel mai ageamiu cascador din lume. Vajnic acrobat, bufon fara de voie, el ajunge pe culmile gloriei. Pana intr-o zi, cand o doctorita, tratandu-i a nu stiu cata fractura, ii descopera o boala incurabila.

De acum incepe pentru Tom o lunga sedere in spital, in incercarea de a gasi leacul impotriva ,,Sfeclei" - cum o numeste el. Intr-una dintre ratacirile lui nocturne pe culoare, omul care a visat mereu sa zboare intalneste o faptura ciudata, jumatate femeie, jumatate pasare, care-i propune un pact: ,,Pot sa te transform in pasare, cu trup si suflet.

Te lepezi de viata omeneasca si iti deschizi aripile, la propriu, spre o noua aventura. Nu fara urmari, de buna seama... Dar asta te-ar salva. Pentru ca metamorfoza sa inceapa, trebuie sa faci dragoste cu mine. Din unirea noastra se va zamisli, poate, un copil. Iti asumi riscul?"

In Metamorfoza la marginea cerului - Mathias Malzieu ne spune o poveste pentru copii mari, minunata poveste a unui om care vrea sa ucida moartea luandu-se la brat cu cerul. O meditatie rara asupra puterii vietii si a iubirii. Cantaret de muzica rock, Mathias Malzieu este cunoscut mai ales ca scriitor, fiind autorul bestsellerului Mecanica inimii.

Carte pret redus: Metamorfoza la marginea cerului de Mathias Malzieu - a apărut la Editura Philobia in anul 2015. Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Metamorfoza la marginea cerului de Mathias Malzieu in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!