Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Insula cartilor (ed. tiparita)

Insula cartilor (ed. tiparita)

CSP-9786069367704

19,20 lei

24,00 lei

George Arion

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Insula cartilor (ed. tiparita) scrisa de George Arion din categoria Beletristica si critica de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

In stoc

ISBN9786069367704
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini264
An aparitie2014
Dimensiuni14x20.5x1.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Un bibliotecar pensionar traieste intr-un oras in care sunt tot mai vizibile semnele dezinteresului fata de literatura: bibliotecile sunt tot mai putin frecventate, anticariatele si editurile dau faliment, cartile zac nevandute in librariii sau sunt puse pe foc, altele sunt folosite de catre tineri pentru un joc barbar. Acest mare pasionat de lectura primeste o si mai groaznica lovitura: familia ii vinde pe ascuns miile de volume pe care le stransese de-o viata. Dar soarta ii scoate in cale un miliardar care poseda o biblioteca uriasa pe o insula. Acesta ii propune sa-i ordoneze si sa-i inregistreze volumele aflate acolo. Bibliotecarul accepta bucuros oferta, dar popasul pe insula misterioasa ii dezvaluie un adevar cutremurator: in acel loc s-a comis o crima. Smuls din universul cartilor, eroul incearca sa reconstituie faptele care au condus la tragicul eveniment. Dupa cum afirma criticul literar Alex. Stefanescu, Insula cartilor este “o remarcabila realizare a literaturii romane de azi.”

In libraria Piata de carte, de acelasi autor mai puteti gasi romanele: Atac in biblioteca, Detectiv fara voie, Nesfarsita zi de ieri, Spioni in arsita.

Product successfully added to the product comparison!