Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Castelul din nori s-a sfaramat (ed. tiparita)

ROL-TREI-9789737073044

56,83 lei

Stieg Larsson

Editura Trei

Comanda acum cartea Castelul din nori s-a sfaramat (ed. tiparita) de Stieg Larsson si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.

678b47afc2e5dcc8f4112fbb365ec13a.jpg

More details

ISBN9789737072634
ColectieMillennium 3
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini864
An aparitie2009
Dimensiuni13x20x5
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

De partea binelui, putem conta pe Mikael Blomkvist care, pe de-o parte tine foarte mult la Lisbeth, desi nu are voie sa o vada in starea in care ea se afla, pe de alta parte, incearca sa aduca la lumina o conspiratie si un secret de stat care, odata revelate, ar dovedi nevinovatia acesteia. Intrebarea este: mai poate Mikael conta pe prietena lui, Erika Berger, acum cand aceasta devine redactor-sef al unei publicatii concurente?
Lisbeth Salander o tanara hackerita geniala, dar si putin stranie si Mikael Blomkvist jurnalist seducator care reuseste sa scoata intotdeauna la iveala subiecte incinse (un fel de alter ego al autorului) sunt personajele principale ale trilogieiMillennium. In primul volum, BARBATI CARE URASC FEMEILE, cei doi rezolva un caz misterios: Harriet Vanger, mostenitoarea uneia dintre cele mai bogate familii din Suedia, a disparut cu 40 de ani in urma. Un scenariu fascinant care combina misterul unei crime, saga unei familii, o poveste de dragoste si o intriga financiara.

Volumul 2, Fata care s-a jucat cu focul, se centreaza pe Lisbeth Salander care devine brusc tinta unei conspiratii, la baza careia se afla o factiune ultramisterioasa a serviciilor secrete suedeze. Salander este vanata de politie, Blomkvist aduce la lumina o afacere murdara in care, in spatele comertului cu prostituate, se ascunde de fapt un secret de stat. Lisbeth Salander este impuscata in cap, umar si picior.

Coruptie, trafic de influenta, prostitutie: intrati in lumea lui Stieg Larsson si veti deveni captivi. -Le Nouvel Observateur

Nascut in 1954, jurnalistul Stieg Larsson a scris mai multe eseuri cu caracter economic si reportaje despre razboaiele din Africa. A fost redactor-sef al revistei suedeze Expo, care in romanul de fata se regaseste sub numele simbolic deMillennium. A murit brutal in 2004, inainte de a-si vedea publicat primul roman din seriaMillennium, care ar fi trebuit sa aiba 10 volume. O serie captivanta, care combina elemente de roman de spionaj si carte politista, dar mai ales un thriller politic care se foloseste de mijloace narative pentru a dezvalui secrete de stat, detalii jurnalistice neortodoxe si o conspirat ie ce a luat nastere chiar in sanul serviciilor secrete suedeze.
TrilogiaMillenniuma inregistrat vanzari de peste 13 milioane de exemplare in intreaga lume. Ecranizarea suedeza a primului volum, «Barbati care urasc femeile», a fost lansata pe piata occidentala si se bucura de un mare succes.

Product successfully added to the product comparison!