Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Primul rege Shannara (ed. tiparita)

Aramis-MIN-9789732107952

9,63 lei

Terry Brooks

Editura Minerva

ISBN9789732107952
ColectieFantastica
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini592
An aparitie2008
Dimensiuni15x23
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse de 150 lei si beneficiati de transport gratuit.

Epicul fantastic sustinut a luat nastere cand Terry Brooks a publicat Sabia lui Shannara in 1977 (prima carte din seria Shannara n.r.). Era un gen pe care J.R.R. Tolkien il folosise in Stapanul inelelor, dar despre care majoritatea editorilor nu credeau ca poate aduce bani. Cu primul sau roman de mare succes, Brooks a dovedit criticilor ca s-au inselat si a mai publicat de atunci paisprezece romane din seria Shannara, devenite ulterior bestseller-uri, iar epicul fantastic a inflorit ca gen.

Dupa ce omenirea a renascut din propria cenusa si dupa ce Marile Razboaie ale stiintei distrusesera si alienasera vechea ordine, magia a inlocuit stiinta ca mijloc de a descoperi cunostinta si de a obtine puterea. Familia Shannara este chemata de misteriosii Druizi din Paranor pentru a combate raul ce se ridica ca sa inghita Cele Patru Lumi in intuneric.

Seria are o profunzime fantastica, personaje uimitor de reale si inseamna in primul rand aventura la cote maxime. Daca citesti proza fantastica, atunci trebuie sa citesti seria Shannara.

Product successfully added to the product comparison!