Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Magicianul din Lhasa. Un calugar novice. Un cercetator cuantic. Un secret travechi

Magicianul din Lhasa. Un calugar novice. Un cercetator cuantic. Un secret travechi

MULT-ATMAN-9786068758206

27,60 lei

30,00 lei

David Michie

Editura Atman

Comanda cartea Magicianul din Lhasa. Un calugar novice. Un cercetator cuantic. Un secret travechi de David Michie.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786068758206
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini391
An aparitie2016
Dimensiuni10.5x18x2.4
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Un roman de idei in ritm de thriller, foarte emotionant. Magicianul din Lhasa te va purta in locuri pe care nici macar nu le banuiai si pe care nu vei mai dori sa le parasesti. STEPHEN GRAHAM JONES, autor si profesor de literatura engleza la Universitatea din Colorado

Magicianul din Lhasa este o carte incantator de captivanta, intretesuta cu suspans in fiecare capitol. Este totodata o lectura joviala care iti daruieste o speranta sincera pentru conditia umana. DENNIS DROGSETH autor si critic

Atunci cand calugarul novice Tenzin Dorje afla de la gurul sau ca Armata Rosie invadeaza Tibetul, cel mai sumbru moment din istoria tarii sale ii prilejuieste, in mod paradoxal, o constientizare a scopului sau existential. Accepta misiunea de a transporta in siguranta prin muntii Himalaya doua texte antice tinute in secret.
O jumatate de veac mai tarziu, intr-un paradox de circumstante tulburator de similare, lui Matt Lester ii este dat sa isi transmita intelepciunea aparte ca om de stiinta, atunci cand proiectul nanotehnologic este transferat in mod misterios de la Londra la un incubator de cercetare din Los Angeles.
Tenzin si Matt pornesc in aventuri paralele, cu legaturi intre ele care ne dau fiori. Calatoria periculoasa a lui Tenzin prin muntii Himalaya, prinsa intre dificultatile fizice covarsitoare si oroarea omniprezenta a capturarii de catre Armata Rosie, se reflecta in realitatea moderna a lui Matt, insa nu cu provocari mai putin traumatice, dat fiind ca relatia pasionala cu logodnica sa, Isabella, si cariera sa infloritoare trec prin crize de proportii. Exact in momentul in care si Tenzin si Matt infrunta catastrofa, povestile lor converg, transformandu-ne in mod spectaculos intelegerea asupra lucrurilor petrecute anterior.

Product successfully added to the product comparison!