Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Manual de folosire a vietii. Cu dialoguri intre frica si adevar

Manual de folosire a vietii. Cu dialoguri intre frica si adevar

MULT-ATMAN-9786069342947

26,59 lei

28,90 lei

Tom Shadyac

Editura Atman

Comanda cartea Manual de folosire a vietii. Cu dialoguri intre frica si adevar de Tom Shadyac.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786069342947
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini287
An aparitie2013
Dimensiuni13x20x2.1
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Societatea moderna este saturata de electronice - iPad-uri, calculatoare, telefoane mobile, matini, ti ata mai departe, ti toate acestea vin cu un accesoriu important: un manual care te invata cum sa folosetti ti sa ingrijetti dispozitivul respectiv. Ãn cartea sa - Manual de folosire a vietii, Tom Shadyac raspunde la o intrebare provocatoare insa totodata simpla: este posibil ca ti viata sa vina cu un set similar de linii directoare?

Inspirat de poeti, profeti ti filosofi, Shadyac, omul din spatele unor filme celebre, aduce un nou suflu in domeniul cartilor de dezvoltare personala ti spiritualitate. Invitandu-ne intr-o conversatie care este atat o provocare cat ti un motiv serios de reflectare, ni se ofera exemple din lumea inconjuratoare, natura ti idealurile ti perceptele celor mai vechi civilizatii de pe pamant intr-o serie de eseuri ti dialoguri intre vocile adevarului si fricii. ti prin acesta analiza, ni se deschid ochii la un principiu de baza care ar trebui sa ghideze rasa umana: iubirea. Acest singur principiu este, in esenta, manualul nostru de operare... ti instructiunile sale sunt foarte simple.

Ãntrebarea la care el iti propune sa raspunda este: avem oare curajul de a trai in conformitate cu acest precept - sa patim in afara modului in care functioneaza? Avem oare curajul de a schimba ti a renunta la ideile care au dus la razboi, saracie, genocid ti distrugerea mediului?

Cu viziunea inspiratoare a lui Shadyac asupra a ceea ce poate fi lumea ti impreuna cu sfatul sau simplu despre cum sa ne apropiem de acest tel, raspunsul la aceste intrebari va fi un rasunator DA.

Product successfully added to the product comparison!