Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Iluminarea si cunoasterea de sine. Fascinatia cautarii interioare. Intrebari si raspunsuri

MULT-ATMAN-9786068758145

30,00 lei

Marius Mihai Lungu

Editura Atman

Comanda cartea Iluminarea si cunoasterea de sine. Fascinatia cautarii interioare. Intrebari si raspunsuri de Marius Mihai Lungu.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786068758145
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini244
An aparitie2016
Dimensiuni13x20x1.9
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Aceasta inscriptie reliefata pe frontonul templului lui Apolo din Delfi a devenit principiul fundamental al filosofiei lui Socrate. Remarcam de altfel ca majoritatea religiilor si invataturilor antice ne indeamna catre aceeasi cunoastere fundamentala. Cunoaste-te pe tine insuti! s-a transformat intr-o maxima si un indemn de urmat pentru majoritatea oamenilor, fiecare urmandu-si propria cale.
Ce inseamna sa ne cunoastem? Ce suntem noi in realitate si ce este de (re)cunoscut referitor la fiinta noastra? Care este numitorul comun al tuturor actiunilor noastre? Care este aspiratia launtrica a fiecaruia dintre noi, pentru ce facem tot ce facem si care este natura adevaratei fericiri?
Toata cautarea noastra se rezuma la un lucru foarte simplu: gasirea propriei identitati. Poate fi adevarata noastra identitate o stare, o manifestare sau o experienta? Toate acestea sunt trecatoare, astfel ca daca am fi fost una din ele, am fi disparut odata cu ea. Nimic din ceea ce este supus schimbarii, nimic din ceea ce apare si dispare nu poate constitui esenta noastra. Ceea ce suntem in realitate este permanent aici, percepand schimbarile, aparitiile si disparitiile experientelor si a obiectelor din ele.

Product successfully added to the product comparison!