Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Librarii din Bucuresti
Probabil ca Bucurestiul ar fi altfel fara librariile lui. Mai mari sau mai mici, ascunse, de cele mai multe ori linistite, cu un aer boem, cu carti de-abia iesite din tipar.
Maria, cea mai stralucita educatoare din istorie - recomandare de lectura pentru parinti
Maria, cea mai stralucita educatoare din istorie - este o carte despre calitatile necesare unui educator si despre modelul pe care ni-l ofera cea mai cunoscuta mama.
Recomandare lectura pentru parinti: Importanta iubirii. Calea prin care afectiunea modeleaza creierul bebelusului - de Sue Gerhardt
Importanta iubirii este o carte extraordinara care explica cum se formeaza patternurile vietii emotionale pe care ajungem sa o traim ca adulti.
Sensul vietii – sau ce te impinge sa mergi mai departe
Poate ca nu ne dam seama, dar ceea ce ne impinge sa mergem mai departe este sensul pe care il dam vietii.
Bloguri de carte si Bloggeri de carte - lista completa
Am creat pentru cei interesati o lista care cuprinde bloguri de carte si bloggeri de carte. Daca nu va regasiti in aceasta lista, rugam sa ne anuntati pentru a va adauga blogul pe site. Vezi lista.
Alege cartile, împachetează-le frumos, impresionează-i pe cei dragi (cteva idei de ambalaje creative pentru sărbători)
Cărțile sunt niște cadouri minunate, mai ales atunci cnd le alegi bine și le împachetezi frumos.
Cum iti faci un magazin si cum incarci produse pe piatadecarte.net (tutorial)
Cum iti faci un magazin si cum incarci produse pe piatadecarte.net (tutorial)
Un scurt istoric despre încondeierea ouălor în Bucovina
Un scurt istoric despre încondeierea ouălor în Bucovina
Avantajele publicarii unui eBook
Spre deosebire de cartea tiparita pe care trebuie sa o retipariti de fiecare data cand epuizati un tiraj, eBook-ul presupune un singur cost de productie, cel initial. Ulterior, cartea dvs. se multiplica electronic, ori de cate ori este descarcata de un cititor pe dispozitivul sau de citire (eReader, telefon, tableta, laptop, PC).
Care sunt cerintele tehnice pentru predarea unei coperte?
Ce înseamnă coperta 1? Ce pui pe coperta 1? Ce este coperta 4? Ce grosime trebuie să aibă cotorul unei cărți? Cum calculezi grosimea cotorului? Cum vei ști care este dimensiunea copertei desfășurate? Ce calitate trebuie să aibă imaginile folosite pentru o copertă? Unde și cum se pune codul de bare pe o carte? Ce este spațiul de siguranță? Ce este marginea de tăiere?
Ai scris o carte. Ce urmeaza?
Vorbind despre succesul unei carti, e bine sa stii ca cele mai multe carti publicate esueaza nu pentru ca nu sunt bine scrise...
Portret de autor: Alexa Dragan, autoarea romanului de dragoste Contract marital
(...) cel mai important lucru din viața mea este dragostea. Dragostea pentru familia mea, pentru prietenele mele, surorile mele de suflet. Pentru acești oameni aș face absolut orice. Fără ei, nu aș fi cine sunt, nu mi-aș fi îndeplinit visul de a fi scriitoare. Le datorez totul.
Showing 1 to 12 of 18 (1 Pages)
Product successfully added to the product comparison!