Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca (ed. tiparita)

ACT-9786068637105

29,00 lei

Clay Mathile

Editura Act si Politon

Comanda acum Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca (ed. tiparita) de Clay Mathile de la Editura Act si Politon cu pret redus 24,65 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068637105
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2015
Nr pagini254
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13x20x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Cartea ofera un ghid esential micilor intreprinzatori, dar si oamenilor de afaceri cu experienta, pentru a realiza o planificare eficienta, astfel incat afacerea sa se dezvolte si sa devina tot mai profitabila, transformand visul fiecarui antreprenor in realitate.

Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca (Run Your Business, Don't Let it Run You), de Clay Mathile, carte aparuta în limba romna, este un ghid care se adreseaza micilor întreprinzatori si oamenilor de afaceri cu experienta pentru a-i ajuta sa-si dezvolte afacerea astfel înct sa devina tot mai profitabila.

Acest ghid, bazat pe metoda simpla DOC – Directie, Operare, Control, va învata cum sa va comportati cu angajatii vottri si cum sa îi motivati pentru a fi mai productivi. O companie în care fiecare stie ce are de facut si are acces la informatii este o companie de succes. Prin urmare, aplicati managementul profesionist si implicati-i pe toti în atingerea obiectivelor pe termen scurt si lung.

Va întrebati cum sa deveniti conducatori mai buni si mai eficienti? Clay Mathile are raspunsul. Urmati-i sfaturile, puneti în aplicare metodele învatate si monitorizati rezultatele. Veti fi uimiti sa aflati ca solutia este la voi, iar schimbarea majora tine de atitudinea voastra.  

Vezi si audiobook-ul Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca 


Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca Clay Mathile | Act si Politon | Carti de afaceri Carti da management Carti de dezvoltare personala.

S-ar putea sa te intereseze

Carti de marketing si publicitate Carti de vanzari Carti de PR / Relatii publice Leadership |Carti pentru Mici intreprinzatori

Product successfully added to the product comparison!