Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Psihologia persuasiunii. Totul despre influentare

Psihologia persuasiunii. Totul despre influentare

MULT-BUS-9738495474

55,11 lei

59,90 lei

Robert B. Cialdini

Editura BusinessTech

Comanda cartea Psihologia persuasiunii. Totul despre influentare de Robert B. Cialdini.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN978938495474
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini382
An aparitie2014
Dimensiuni13x20cm
Tip copertaBrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.

Psihologia persuasiunii. Totul despre influentare - de Robert B. Cialdini.

Psihologia persuasiunii si-a capatat locul de cea mai importanta carte publicata vreodata despre acest subiect datorita valorii practice a informatiilor oferite. In cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, explica de ce unii oameni sunt remarcabili de convingatori si cum putem sa-i convingem cu propriile noastre arme.

Veti afla cele sase secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotriva lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu.

Aceasta carte indispensabila iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui da, cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui nu si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata.

Doctorul in filozofie Robert B. Cialdini sustine cursuri universitare si post-universitare despre persuasiune si influenta sociala la University of North Carolina si Columbia Univeristy. El este in prezent seful catedrei de psihologie si membru al Consiliului de Conducere al Arizona State University.

Product successfully added to the product comparison!